2777
2789
عنوان

سوکس کُشتم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییییییییییییی....من ازسوسک نمیترسم ولی اینقد تو خونم ازین ریز آشپزخونه ایا دیدم ک آلرژی گررفتم😐

یه بار محل مخفیانه جاسوسی شونو پیدا کردم😓😓😓😓😓سوسک کش ی دستم ی دستم پشه کش😐جیغغغغغغغغغغغغغ وداد هی زدم تو سر بزرگا پیس پیس زدم ب کوچیکا😢😢😢😢😢😢😢فک کنم همسایه ها فکر کردن دزدی چیزی بهم حمله کرده😢😓😓

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

وای اینا که چیزی نیست من یه شب خونه مادرشوهرم اینا خوابیدیم نصف شب پاشدم برم دستشویی یه دفعه روپله ها یه سوسک بود نصف شب یع جیغی کشیدم که همه بلند شدند اینطوری نگام میکردن😑خیلی بد بود ولی خب من خیلی میترسم

من به تو و احساست جونموبدهکارم پای تو وسط باشه منطق ندارم
واقعا شجاعتت قابل تحسینه!!! من یه بار تو اتاق خواب مارمولک دیدیم به دیوار در اتاق و بستیم و اومدیم ...

اااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
يعني براي يه سوسك تاپيك زدي و جشن پيروري گرفتي اگه جاي من بودي كه فكر كنم لباس بتمن ميپوشيدي عكست رو ...

سوسك كش كي بودي تو 😲😆

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
وای اینا که چیزی نیست من یه شب خونه مادرشوهرم اینا خوابیدیم نصف شب پاشدم برم دستشویی یه دفعه روپله ه ...

میگفتی تمساح بود😂😂😂

وایییییییییییییی....من ازسوسک نمیترسم ولی اینقد تو خونم ازین ریز آشپزخونه ایا دیدم ک آلرژی گررفتم😐 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من فک نکنم هیچ وقت بتونم سوسک بکشم..یه بار اومد یه دونه کوچیکشو بکشم جیغ میزدم چشمامم بستم زدم روش😕 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂