2777
2789
عنوان

سوکس کُشتم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 64 پست

من هم وقتی میخوام ی حشره بکشم فقط جیغ میزنمو و میکشم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که یه بار یه سوسک داشت بدوبدو میومد طرف من . به همین برکت قسم چنان جیغ زدم که سوسکه از جیغ من ترس ...

خدای من😂😂😂😂😂😂😂😂

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

من فک نکنم هیچ وقت بتونم سوسک بکشم..یه بار اومد یه دونه کوچیکشو بکشم جیغ میزدم چشمامم بستم زدم روش😕بعد دیدم نیست

.اصلا رو اون نزدم😭خیلی ترسناکه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

يعني براي يه سوسك تاپيك زدي و جشن پيروري گرفتي اگه جاي من بودي كه فكر كنم لباس بتمن ميپوشيدي عكست رو بالاي جنازه سوسكها ميزاشتي تابستون نميدونم چي شده بود روزي شايد شش تا سوسك ميكشتم ديگه خرفه اي شده بودم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

سوسک کشتن خیلی بهتر از مارمولک کشتنه

البته مارمولکا نانازین مث سوسکا بدجنس ب نظر نمیان

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
يعني براي يه سوسك تاپيك زدي و جشن پيروري گرفتي اگه جاي من بودي كه فكر كنم لباس بتمن ميپوشيدي عكست رو ...

خوش ب حالت😓

تو یک شیر زنیییی

واقعا شجاعتت قابل تحسینه!!!

من یه بار تو اتاق خواب مارمولک دیدیم به دیوار در اتاق و بستیم و اومدیم بیرون با خواهرم تا صبح شیفت دادیم هی به  زیر در اتاق نگا کردیم که نیاد بیرون تا صبح شد زنگ زدیم نگهبانی اومد بالا و مارمولک رو محترمانه از پنجره به بیرون هدایت کرد!!!  

خوش به حالت پگاه.من حتي جرات كشتنشو ندارم😐

والا منم نداشتم

از این میترسیدم نکشمش بعدا بیاد روم راه بره

بین بدو بدتر بدو انتخاب کردم😁

به اميد موفقيت هاي بزرگت 

تمساح بكشي 👏🏻😁

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...