2777
2789
عنوان

کی باید آماده زایمان باشیم

84 بازدید | 15 پست

من زایمان قبلیم در ۳۶هفته بود الان ۳۴هفتم .

هنوز ساکشو آماده نکردم یکم از خریداش مونده .

خونمو تمیز نکردم 

میترسم یهو دردم بگیره  از طرفی هم میگم زوده

نه زود نیس شروع کن اول خرید اتو کامل کن ساک ببند خونتوتمیز کن دیگه وقتشه به سلامتی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زود نیس شروع کن اول خرید اتو کامل کن ساک ببند خونتوتمیز کن دیگه وقتشه به سلامتی

انشالله.خریدامو کردم اما اشتباه ،

سایز صفر گرفتم از یک بزرگتره.

یک گرفتم اما ناقصه مثلا کلاه واینا نداره

انشالله.خریدامو کردم اما اشتباه ،سایز صفر گرفتم از یک بزرگتره.یک گرفتم اما ناقصه مثلا کلاه واینا ندا ...

یک بگیر دیگه بچه معلوم نیس خوبه گرفتی هردوشون بزار تو ساک نیاز بشه دم دست باشه دوتا دست یک بزار ی دست صفر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یک بگیر دیگه بچه معلوم نیس خوبه گرفتی هردوشون بزار تو ساک نیاز بشه دم دست باشه دوتا دست یک بزار ی دس ...

یه ست بیمارستانی گرفتم سرهمی نمی‌دونم اینو میپوشن یانه .

احتمالا نی نیم ریز باشه

یه ست بیمارستانی گرفتم سرهمی نمی‌دونم اینو میپوشن یانه .احتمالا نی نیم ریز باشه

سرهمی بزار واسه مرخص شدن خوبه با تو حتما ملی بی بی شماره یک بگیر 

دیگه چی لازمه . پتو دور پیچ. یا دور پیچ نازک. ؟

پتو ببر شب بیمارستانی اون کیسه خوابم ها هست اسم شوند یادم رفت اون حتما بزار 

تو ساک بچه دوتا دست لباس دستکش و کلاه بزار مای بی بی بزار یه سرهمی بزار واسه مرخص شدن تون به سلامتی پتو نازک (تههااا یادم افتادم قنداق فرنگی ) حتما بزار 

قنداق فرنگی؟ندارم. قنداق سویسی دارم گفتن فرنگی لازم نیس

اره اره همین اسمش یادم رفته بود اون مدلی نمی‌دونم واقعا دیگه اون داره ببرش 

وسایل خودت کنارش ببر