2777
2789
عنوان

عدد بتا در بارداری لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 48 پست
یاخدا چقدر استرس کشیدی 🥺🥺 خدا لعنتشون کنه .خداروشکر که به حرف همسرت گوش دادی و همه‌چی به خیرو خوشی ...

میشه بزا منم دعا کنی انشاءالله خدا بخواد واین ماه باردار باشم ۹ روز به پریودی میونده 

از ۱۰ سیکل تا ۱۶ سیکل رابطه داشتم اما امید ندارم به بارداری 

اقدام برای بچه سوم هستش

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باردار نیستی چون تیکر بارداری داری

نه این تیکر بزای قبل هستش اون سقط شد منم دیگه برنداشتمش

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

مبارکت باشه گلم،امیدوارم به سلامتی بغلش کنی

عدد بتات رفته بالا این یعنی همه چی درسته و اینکه دردت کمتر شده یعنی خارج رحمی نیست،خارج از رحم دردش هر روز شدیدتر میشه و به کتف می زنه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
میشه بزا منم دعا کنی انشاءالله خدا بخواد واین ماه باردار باشم ۹ روز به پریودی میونده از ۱۰ سیکل تا ۱ ...

انشالله که هرچی از خدا بخوای برات اتفاق بیافته و با خبر خوش بیای و بگی که بارداری 

مبارکت باشه گلم،امیدوارم به سلامتی بغلش کنیعدد بتات رفته بالا این یعنی همه چی درسته و اینکه دردت کمت ...

انشالله مهربونم 

خیلی خیییلی ممنونم بابت محبتتون 😍 این پیاما بهم دلگرمی میده 

انشالله که هرچی از خدا بخوای برات اتفاق بیافته و با خبر خوش بیای و بگی که بارداری

انشاءالله

الهی بگردم انشاالله این ماه با خبر خوب بیای و خدا برکتشو ب خونت بیاره

انشاءالله عزیزم من که امیدی ندارم که مثبت باشه

انشالله مهربونم خیلی خیییلی ممنونم بابت محبتتون 😍 این پیاما بهم دلگرمی میده

عزیز دلمی 💚😘

تاپیکتو ذخیره می کنم که گاهی بهت سر بزنم

امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی😍

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
انشاءالله عزیزم من که امیدی ندارم که مثبت باشه

هیج وقت امیدتو ب خدا از دست نده تو شرایطی ک فکرشو نمیکنی سوپرایزت مکنه .من خودم بچه نمخاستم با جلوگیری حامله شدم ۱۵ روز دیگ زایمان مکنم و ۲۹ مرداد هم تولد دوسالگی پسرمه 

خیلی ها سرزنشم مکنن چرا انقد زود ولی نمفهمن خواست خدا بوده ن ما

هیج وقت امیدتو ب خدا از دست نده تو شرایطی ک فکرشو نمیکنی سوپرایزت مکنه .من خودم بچه نمخاستم با جلوگی ...

چقدر قشنگ گفتی خدا حفظشون کنه انشاءالله برامنم بخواد