2777
2789
عنوان

عدد بتا در بارداری لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحت نظر متخصص زنان باش و هروقت تشخیص داد سونو برو

والا متخصص زنان همون اول که رفتم نه پرسید چند روز از موعد پریودت گذشته نه پرسید درد داری ، نه گفت دوباره آزمایش بده.. هیچی !! همینکه جواب بتا رو دید و تو سونو هم هیچی نبود گفت احتمالا خارج رحمه ! گفت شنبه (یعنی امروز) بیا دوباره سونو که من نرفتم . حتی واسم برگه‌‌ی بستری تو بیمارستانم نوشت 🫠

واسه همین میترسم و کلی استرس دارم 

چقد بیشعوره مسئول آزمایشگاه خداوکیلی. نه عزیزم مشکلی نداری ریلکس باش. من نمیدونم کی به اینا مدرک مید ...

فدای مهربونیت 

مسئول آزمایشگاه نبود که ، خود متخصص زنان اینارو گفت بهم 😶

واسه همین کل وجودم شده استرس 

فدای مهربونیت مسئول آزمایشگاه نبود که ، خود متخصص زنان اینارو گفت بهم 😶واسه همین کل وجودم شده استرس

ببخشید عزیزم ولی همونم بیشعور بوده فرقی نداره، من خودم کم از دست همینا عذاب نکشیدم با تشخیصای اشتباهشون. رو هوا یه زری میزنن نمیگن زن بیچاره استرس میگیره بچش میفته

ببخشید عزیزم ولی همونم بیشعور بوده فرقی نداره، من خودم کم از دست همینا عذاب نکشیدم با تشخیصای اشتباه ...

این چه حرفیه اختیار دارید 😍🥰

آره والا خیلی بیشعور بود ، بخدا از دوشنبه تا همین امروز هر ثانیه منتطر بودم که درد و خونریزی داشته باشم و برم بیمارستان 

این چه حرفیه اختیار دارید 😍🥰آره والا خیلی بیشعور بود ، بخدا از دوشنبه تا همین امروز هر ثانیه منتطر ...

وای خدا لعنتشون کنه‌. واسه منم گفتن سقط شده دو تا دکتر. می خواستم زعفرون بخورم، انقد شوهرم گفت برو دوباره ازمایش بده نکن اینجوری. دیگه من گفتم بچه مرده چکاریه، همینجوری آز دادم دیدم بچه هیچیش نیس.

وای خدا لعنتشون کنه‌. واسه منم گفتن سقط شده دو تا دکتر. می خواستم زعفرون بخورم، انقد شوهرم گفت برو د ...

یاخدا چقدر استرس کشیدی 🥺🥺 خدا لعنتشون کنه 

.

خداروشکر که به حرف همسرت گوش دادی و همه‌چی به خیرو خوشی تموم شده 😍🤲

وای خدا لعنتشون کنه‌. واسه منم گفتن سقط شده دو تا دکتر. می خواستم زعفرون بخورم، انقد شوهرم گفت برو د ...

خدا لعنتشون کنه کسایی که هیچی سرشون نمیشه وادم رو میترسونن

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.