2777
2789
عنوان

خونمون مورچه ریز برداشته 😭💔

123 بازدید | 17 پست

یعنی چطوری بگم که باور کنید به طور وحشتناک پر شده از مورچه ریز انگار داخل دیوارمون انباری از موچه های ریزه گوشه های خونمون پره هرچی بکشیم فایده نداره 

خونمون کلا همیشه داره بیشتر فضلا جز زمستون داریم نمیتونم یدونه میوه یا نون بزاریم آشپزخونه کل مورچه ای میشه 

نمی‌تونیم کنار دیوار بخوابیم من که همش خودمو میخارونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش همینه ؟ چطوری استفاده کنم آخه همه جای خونمون پرهه

اره حتی سوپر مارکت هم داره 

فکر کنم حدود ۱۰۰ تومن باشه 

یه با فرش ها  یا موکت هاتون رو بلند کنید و اول جارو برقی و   تی بکشید بعد اسپری  کنید سعی کنید کل خونه مخصوصا  گوشه های دیوار اسپری کنید و برا همیشه از شرشون خلاص میشید 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

بوش رو چیکار کنیم؟

برا چند ساعت باید  برید بیرون از خونه 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

چه خوب حتما میخرم

اره منم همین مشکل رو داشتم  

فقط بعد از از اون یه چند ساعت تو خونه نباشید 

خدایی نکرده مسموم نشین 

ما یه بار دسشویی رو زدیم تا چند روز بو میومد

والا من مدام تو خونه استفاده میکنم میترسم سوسک از راه رو بیاد 

فقط دو الی سه ساعت بو داره بعدش نه