2777
2789

اسکراب پا

سوهان پا

کرم ترک پا

نرم کننده مو بگیر تو اب بریز کف کنه پاهاتو بزار داخلش خیلی خوبه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

حالا من مشکلم دستم و پاهام بفرستم عکس شو استاتر تعجب میکنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه

خیلی بد شدن دستام نگم بهت زیر افتضاحه پاهام همش پوست پوست زبر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه سری محصولات مناسب دارم برات 

نتیجه گیری هم داشتن

قیمت هم نسب به جاها و برندهای دیگه پایین تره

اگه واقعا دنبال نتیجه ای بگو برات توضیح بدم

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

یه سری محصولات مناسب دارم برات نتیجه گیری هم داشتنقیمت هم نسب به جاها و برندهای دیگه پایین ترهاگه وا ...

خودتون میفروشین 

برای نرمی دستاتون گلیسیرین و آبلیمو ترکیب کنید شبا قبل خواب بزنین خیلی عالیه دستات و نرم و سفید میکنه 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

برای نرمی دستاتون گلیسیرین و آبلیمو ترکیب کنید شبا قبل خواب بزنین خیلی عالیه دستات و نرم و سفید میکن ...

جدی میدونی خیلی بد شده اصلا وضع بدی دارن زیر ازبس می‌شورم تمیز میکنم از دست پسرم

جدی میدونی خیلی بد شده اصلا وضع بدی دارن زیر ازبس می‌شورم تمیز میکنم از دست پسرم

یه قوطی گلیسیرین بگیر نصفش و بریز تو قوطی دیگه نصف خالیش و آبلیمو بریز اینجوری ۲ تا طرف گلیسیرین داری مرتب استفاده کن پشت گوش ننداز معجزشو ببین 

یه قوطی گلیسیرین بگیر نصفش و بریز تو قوطی دیگه نصف خالیش و آبلیمو بریز اینجوری ۲ تا طرف گلیسیرین دار ...

چشم فدات ممنون وقت گذاشتی فقط یک سوال به پا میشه زد

چشم فدات ممنون وقت گذاشتی فقط یک سوال به پا میشه زد

برای درمان خشکی و چروکه به صورتم میزنن اما من برا پا و صورت استفاده نکردم برای پاهام از کرم جی و جوراب سیلیکونی استفاده میکنم خیلی خوبه