مطربمهتاب۵۳۳۶ مدیر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3557 عنوان چطوری کف پام برق بزنه | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 31 پست هم کثیف هم انگشت شستم ترک داره 1404/05/04 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افرآ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 3466 اسکراب پاسوهان پاکرم ترک پانرم کننده مو بگیر تو اب بریز کف کنه پاهاتو بزار داخلش خیلی خوبه کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31590 حالا من مشکلم دستم و پاهام بفرستم عکس شو استاتر تعجب میکنی من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
مطربمهتاب۵۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3557 اگ ترک داری برو پارافین تراپی کف پا اگ سطحی پدیکور بخر از لوازم ارایشی بیست دقیقه پات بذار داخلش بعد ... رنده پا چجوری س خوبه؟ من یدونه خریدم مزخرفه
مطربمهتاب۵۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3557 حالا من مشکلم دستم و پاهام بفرستم عکس شو استاتر تعجب میکنی چیه
تنهاترین_آدم عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 1451 سلام ویتامین سی مصرف کنید مثل دمنوش میوه ی نسترن و روغن دنبه در غذاتون استفاده کنید سنگ پای سنتی هر بار حمام به کف پاتون بکشید و بعد هم کف پارو با روغن زیتون چرب کنید
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31590 چیه خیلی بد شدن دستام نگم بهت زیر افتضاحه پاهام همش پوست پوست زبر من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
افرآ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 3466 خیلی بد شدن دستام نگم بهت زیر افتضاحه پاهام همش پوست پوست زبر یه سری محصولات مناسب دارم برات نتیجه گیری هم داشتنقیمت هم نسب به جاها و برندهای دیگه پایین ترهاگه واقعا دنبال نتیجه ای بگو برات توضیح بدم کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31590 یه سری محصولات مناسب دارم برات نتیجه گیری هم داشتنقیمت هم نسب به جاها و برندهای دیگه پایین ترهاگه وا ... خودتون میفروشین من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
افرآ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 3466 خودتون میفروشین اره،منتها با این فرق که مشاورم هستم پوست ،مو،بهداشت و.... کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4078 خیلی بد شدن دستام نگم بهت زیر افتضاحه پاهام همش پوست پوست زبر برای نرمی دستاتون گلیسیرین و آبلیمو ترکیب کنید شبا قبل خواب بزنین خیلی عالیه دستات و نرم و سفید میکنه بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31590 برای نرمی دستاتون گلیسیرین و آبلیمو ترکیب کنید شبا قبل خواب بزنین خیلی عالیه دستات و نرم و سفید میکن ... جدی میدونی خیلی بد شده اصلا وضع بدی دارن زیر ازبس میشورم تمیز میکنم از دست پسرم من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4078 جدی میدونی خیلی بد شده اصلا وضع بدی دارن زیر ازبس میشورم تمیز میکنم از دست پسرم یه قوطی گلیسیرین بگیر نصفش و بریز تو قوطی دیگه نصف خالیش و آبلیمو بریز اینجوری ۲ تا طرف گلیسیرین داری مرتب استفاده کن پشت گوش ننداز معجزشو ببین بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31590 یه قوطی گلیسیرین بگیر نصفش و بریز تو قوطی دیگه نصف خالیش و آبلیمو بریز اینجوری ۲ تا طرف گلیسیرین دار ... چشم فدات ممنون وقت گذاشتی فقط یک سوال به پا میشه زد من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4078 چشم فدات ممنون وقت گذاشتی فقط یک سوال به پا میشه زد برای درمان خشکی و چروکه به صورتم میزنن اما من برا پا و صورت استفاده نکردم برای پاهام از کرم جی و جوراب سیلیکونی استفاده میکنم خیلی خوبه بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم