2777
2789
عنوان

صیغه و

1694 بازدید | 90 پست

تو محضر و ب طور رسمی چون آشنا داشته طرف تونستن صیغه کنن ک دختر بوده . و صیغه ۹۹ ساله کردن . برگه صیغه دست اقاس الان چن ساله گذشته و دیگه کاری باهم ندارن . اون آقا میتونه از راه قانونی ادعا کنه ک اون خانم زنشه؟ 

یعنی چی کاری به هم ندارن

زنشه دیگه اگه نمیخوان کاری داشته باشن باید طلاق بگیرن یا به اصطلاح برای صیغه برن باطلش کنن

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه ‌کار زشتی دختره کرده😒

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

بدون اجازه پدر دختر عقد باطله ولی اگه پدر اجازه داده بله هنوزم در عقد اون آقاست

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

مجبور بوده

صیغه باید باطل بشه چه اعتماد بنفسی داشتن صیغه۹۹ساله کردن 

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️