2777
2789
من شماره کارت نزاشتم و به توی سایبری هم ربطی نداره اگه مردم وجدانشون بیداره

نی نی سایت و تاپیک مردم جای تبلیغ برای افراد غیرایرانی نیست

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

نی نی سایت و تاپیک مردم جای تبلیغ برای افراد غیرایرانی نیست

این تاپیک مردمه پس به تو ربطی نداره 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بهتره ببندی گاله رو تا بوی گندش تهران رو برنداشته

@niniyar

متاسفم برای ادبتون 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

با اجازه استارتر بچها تو تلویزیون شبکه 2 بنیاد خیریه خدیجه زیر نظر بیت رهبری رو معرفی کردن که مستقیم ...

ایشالا همشون بمیرن شماهایی ک غریبه پزستید برید غزه و یمن جای اونارو‌پر کنید،یه حرفیم میزنیم میگید نههه وضعیت ما ب حد اونا بد نیست شماها تفرقه میندازید،باشه شما خوبی ما وطن فروش

با اجازه استارتر بچها تو تلویزیون شبکه 2 بنیاد خیریه خدیجه زیر نظر بیت رهبری رو معرفی کردن که مستقیم ...

ایشالا همشون بمیرن شماهایی ک غریبه پزستید برید غزه و یمن جای اونارو‌پر کنید،یه حرفیم میزنیم میگید نههه وضعیت ما ب حد اونا بد نیست شماها تفرقه میندازید،باشه شما خوبی ما وطن فروش

گدایی کردن رو تموم کنید بذارید تو سکوت خودمون لااقل حرص نخوریم ب درد خودمون بمیریم 

جمع کنید خداوکیلی

دیگه ببین تو چیی ک‌بدون اجازه میاین تاپیک مردمو اشغال میکنی

بعد فحشم میده 

حرفم میزنیم در جا تعلیق

ولش کن 

خدابگذره 

ما کاری نکردیم داشت تبلیغ میکرد 

ایشالا همشون بمیرن شماهایی ک غریبه پزستید برید غزه و یمن جای اونارو‌پر کنید،یه حرفیم میزنیم میگید نه ...

تو داری از گشنگی میمیری؟ لعنت به شماهایی که وجدان ندارین به بچه یک ماهه میگی ایشالا بمیری 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

تو داری از گشنگی میمیری؟ لعنت به شماهایی که وجدان ندارین به بچه یک ماهه میگی ایشالا بمیری

بله شما سیر هستید لابد پول مفت داری وگرنه وضع مردمو ببینی میفهمی چی ب چیه کی گشنس کی نیست

بله شما سیر هستید لابد پول مفت داری وگرنه وضع مردمو ببینی میفهمی چی ب چیه کی گشنس کی نیست

عزیزم نی نی یار رسیدگی کرد خودتو ناراحت نکن