بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
من ازش بچه هم دارم پاتو از زندگی من بکش بیروننننننن
ههههه تو دیگه باید با بچت پاتو بکشی بیرون از زندگی ما.الان از من خواستگاری کرده😏🗡️
اهااا توهمونی شوهرم گفت به عنوان خدمتکار بیارمش؟
هه. فک کنم با خودت اشتباه گرفتی آخه بهم گفت زنم مثل کلفت برام کار میکنه.میخواد طلاقت بده گفت زیاد زن جالبی نبود.بساطتو جمع کن که قراره تو خیابون بخوابی.
راستی بهت گفته الان با من داره قدم میزنه؟
خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324