2821
2789

چی شده؟ می خوای بگیری؟ مشکلی نیست نترس راحت باش خیلی طول نمی کشه شاید یک دقیقه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    

تروخدا كمك كنيد جواب عكس منو كسي ميدونه 

علائم تورم در مخاط كانال سرويكس مشهود است كاويته رحم نسبتا بزرگ و در سري كليشه ها كه بطريقه روبرو و ابليك گرفته شده تصاوير روشن بشكل ديفكت در كاويته رحم مشاهده شد كه پوليپ فيبروماتو را مطرح ميكند

لوله راست باز و پيچ خورده و در مجاورت فوندوس و خلف رحم تصوير شده

با وجود بكار بردن تدابير لازم ماده حاجب در حدود يك سانتيمتر وارد لوله رحم طرف چپ شده و لوله به علت infection بسته است

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی شده؟ می خوای بگیری؟ مشکلی نیست نترس راحت باش خیلی طول نمی کشه شاید یک دقیقه

نه عزيزم گرفتم جوابشو ميخوام بدونم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بخاطر تورم تو مخاط کانال سرویکس، جواب پاپ اسمیر چی بود؟ اون خوب بوده

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    
بخاطر تورم تو مخاط کانال سرویکس، جواب پاپ اسمیر چی بود؟ اون خوب بوده

هنوز دكتر نبردم وقتم هفته ديگس به نظرت چيزي هست

تروخدا بگو اگه چيز مشكوكيه يه فكري بكنم

گلفام جون دکتربرای چی عکس رنگی برات نوشته

تست پاپ اسمیرچیه آتخه من قراره برم عکس بگیرم

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪

نه عزیزم نگران نباش من خیلی نمی دونم ان شاءالله که چیزی نیست بعدش هم این جواب عکس رنگی از نظر دکتر رادیولوژیست هست ولی اکثر دکترهای زنان خودشون از روی عکس تفسیر می کنن و اصلا کاری به جواب رادیولوژی ندارن خود دکترت عکست رو که ببینه شاید اصلا نظرش تورم و این چیزا نباشه، اگر هم باشه با دارو درمان می شه، تو رحمت هم طبق نظر رادیولوژیست فیبروم یا دیفکت دیده شده که اونم اگر جدی باشه لاپرا می کنن برش می دارن.

اقدامی برای بارداری؟

خوب يه لوله ت كه بسته ست و باز هم نشده . 

پوليپ داري داخل رحمت 

لوله ديگه پيچ خورده هست 

تورم سرويكس هم احتمالا از عفونته

همه اينها قابل درمانه . ممكنه بهت زمان بده براي بارداري 

و اگر نشد ، لاپاراسكوپي بكنه و مشكلاتت رفع بشه

گلفام جون دکتربرای چی عکس رنگی برات نوشته تست پاپ اسمیرچیه آتخه من قراره برم عکس بگیرم

عزيزم من لكه بيني قهوه اي داشتم بين پريودام دكتر سونو كرد گفت پوليپ داري رفتم بيرون سونو كردم گفت نداري عكس برام نوشت كه بهتر بفهمه حالا نميدونم كه ايا علت ديگه هم بود كه عكس نوشت يا نه خودم كه حالم بده همش فكراي بد ميكنم دارم ديوونه ميشم

نه عزیزم نگران نباش من خیلی نمی دونم ان شاءالله که چیزی نیست بعدش هم این جواب عکس رنگی از نظر دکتر ر ...

فيبروم كه دارم حالا نميدونم اين كه نوشته همون فيبرومه يا پوليپ والا ميخواستم برم اي وي اف كنم كه اين مشكلا پيش اومد فقط خداكنه مشكل حادي نباشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792