2777
2789
عنوان

بعد یک ماه و نیم قهر با همسرم

223 بازدید | 14 پست

ویشب اومد تهدیدم کرد که یک ماهه قهری و طلاق بگیریم گفتم باشه بعد گفت دو روز وقت داری فکر کنی گفتم فکر لازم نیست طلاق. دیشب اومد موقع خواب بغلم کرد. حالا باز از صبحه توو قهر و قیافه ست منم مثل خودش نه محبت مبکنم نه سمتش میرم بنظرتون چه کنم علت قهرم تاپبک قبلم هست

یکم سیاست و ناز داشته باش خب با دست پس بزن با پا پیش بکش ببین خودشم نرم شده

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ولی میخوام سرستگین باشم فکر نکنه از تهدیدش ب طلاق ترسیدم

اشتباهه این کار 

اینقدر بدم میاد بعد چن وسط واسه نیاز بیان سمت آدم . 🤢 

خودتو میزدی به مریضی خب 

این آدم لازمه بابات داششت ادبش کنن 

من خط قرمزم کتک هست 

زده باید بخوره  ادب بشه 

باید همون موقع تا داغ بود حرفاتو میزدی و تعهد درست و درمون ازش میگرفتی

وقتی بیاد جلو و کارشو بکنه بره و ببینه شما بازم قهری، بعید میدونم منت بکشه دیگه

حالا اگه دیدی دوباره نرم رفتار کرد حرفاتو بزن و سنگاتو وا بکن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
باید همون موقع تا داغ بود حرفاتو میزدی و تعهد درست و درمون ازش میگرفتیوقتی بیاد جلو و کارشو بکنه بره ...

حرفامو گفتم این ادم غدتر از این حرفاست هرچی ام گفتم گفت خودت مقصری همیشه همینه مردک نفهم

یهنی چه کنم گلم . فعلا خشک و سرد باهاش برخورد مبکنم

نمیدونم والا موقعیتیه دیگه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

حرفامو گفتم این ادم غدتر از این حرفاست هرچی ام گفتم گفت خودت مقصری همیشه همینه مردک نفهم

بگو تصمیمتو بگیر

بخوای ادامه بدی ب رفتارات، واسه ادامه زندگی رو من حساب نکن

بذار ببینه جدی هستی

ولی واقعی جدا نشی یوقت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

همون به خاطر رابطه اومد سمتت. ایشون ذره ای از رفتاراش پشیمون نیست انگار. خیلی تحملش سخته واقعا. البته شما هم خودت متاسفانه بهش خیلی وابسته ای و تو قهر اذیت شدی. حالا فعلا موقع شام و ناهار صداش کن تا قهر تموم شه. ولی اگر خدای نکرده باز تکرار شد، حتما خانوادت رو در جریان بذار، فکر نکنه بی کس و کاری. شاید افاقه کنه