2777
2789

خیلی خوشگل میشن 😐

من دیدم اونایی که تا ۱۷ سالگی اینا چهره زیبایی نداشتن بعد ۱۸ سالگی اینا خیلی خوشگل شدن 

دلیلش چی میتونه باشه؟

پول ثروت

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اون دستم براخودمم عجییه هنوز۱۷سالگی ببعدخوب شدم الان ک ۲۶شدم هنوزخوب تر🤣والاثروتم ندارم دل خوشم ندارم

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

اخه عمل زیبایی نداشتن هیچکدوم

غصه نخورده

خرج پوستش کرده

اظطراب نداشته

خوب خورده

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

منم اون دستم براخودمم عجییه هنوز۱۷سالگی ببعدخوب شدم الان ک ۲۶شدم هنوزخوب تر🤣والاثروتم ندارم دل خوشم ...

عزیزمممم 

فک نکنم ربطی به پول داشته باشه 

اونایی که من دیدم حتی عمل زیبایی هم نکردن آخه 

چون همه فکر میکنن جوجه اردک زشتن ولی در واقع قو هستن😂

😂😂😂

من خودم جزو اون آدمایی هستم که تا ۵ سالگی چهره زیبایی داشتم بعدش معمولی میشم بعد ۱۵ هم دارم هعی زیباتر میشم نمیدونم چرا

منم تا 18 زشت بودم اما الان21 هم خوش اندام و خوش هیکل شدم هم خوش چهره بدون هیچ عملی ولی دائم ورزش و ...

میشه بگی چه ورزش هایی انجام میدی و تغذیه ات چیههه؟

تغذیه خیلی رو زیبایی مهمه و سبک زندگی 

میشه بگی چه ورزش هایی انجام میدی و تغذیه ات چیههه؟تغذیه خیلی رو زیبایی مهمه و سبک زندگی

بیشتر هفته میرم پیاده روی و هفته ای سه بار ایروبیک 

شیرینی جات اصلااا ن قند ن شکر ن شیرنی ها 

قدم 170وزنم 63 همیشه ثابته تو این رنج