2777
2789
عنوان

تا اینجای زندگیتون چطور گذشت

806 بازدید | 82 پست

سلام دوستان

چندسالتونه

و خلاصه زندگیتون خوب بوده یا بد

تعریف کنید ک کجای زندگی بهتون مزه داد یا تلخ بوده🦋🌺🤍

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

ت....ی

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

ت....ی

بگردم🤕

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💩💩💩🥚🥚🥚🥚

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

28 سالمه

اونی که میخواستم نیس،خیانت دیدم،10 ساله کنار مادرشوهر زندگی میکنم خسته شدم

همه از مهربونیم سواستفاده میکنن، میخوام از این ببعد مثل خودشون رفتار کنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

💩💩💩🥚🥚🥚🥚

ای بابا🥲

زندگی ک توی بچگی عالی بود اون زمان برق نمیرفت هزارتومن ارزش داشت با دوستام خوش میگذروندم مامانم زنده بود 🖤 اما الان دیگ هیچ امیدی ندارم فق نفس میکشم کی دیگ میتونه بت دلار 88 تومن تو این مملکت جایی برسه هعی

28 سالمهاونی که میخواستم نیس،خیانت دیدم،10 ساله کنار مادرشوهر زندگی میکنم خسته شدمهمه از مهربونیم سو ...

بیشتر اوقات مهربونا هستن ک صدمه میبینن

بعضیا واقعا لیاقته مهربونیو ندارن

قوی باش و فاصله بگیر ازشون 

سخت گذشت ولی گذشت.مردم‌تا بردم

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر