2777
2789
عنوان

برای رفتن ازخونه پلیس کمک میکنه

159 بازدید | 15 پست

من ۲۵ سالمه 

تو خونه بدحور کتکم میزنن و مجبوری گوشیو ازم گرفتن

نامزدم هم عقد نیستیم هر کاری کرد منو نمیذارن برم بیرون 

اون قوانین ایران رو نمیدونه اگه زنگ بزنه به ۱۱۰ میتونن منو از خونه در بیارن  بیرون؟ فقط پام از خونه بره بیرون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه به سنی رسیدی که حتی اگر از خونه بری بیرون و بر نگردی و بخوای مستقل زندگی کنی. حق هیچ شکایت  و پیگیری ندارن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دیگه به سنی رسیدی که حتی اگر از خونه بری بیرون و بر نگردی و بخوای مستقل زندگی کنی. حق هیچ شکایت و پ ...

اگه به پلیس زنگ بزنم بیان میذارن پامو از در بذارم بیرون دیگه؟ 

بدون شکایت

اگه به پلیس زنگ بزنم بیان میذارن پامو از در بذارم بیرون دیگه؟ بدون شکایت

گفتم که حق شماست ندارن. شما از ۱۸سال به بالا میتونی برای زنذکی خودت تصمیم بکیری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مرسی عزیزم

خواهش 

والا اینکه به پلیس زنگ بزنی برای پدرومادر وچه ی خوبی ندارهشماهم دختر نوجوان نیستی سعی کن باهاشون کنا ...

والا خیلی خواستیم با ادب باهاشون کنار بیایم نه عقد نکردیم  اینم که در حد مرگ میزنن و گوشیمو میگیرن هم وچه خوبی نداره