2777
2789
عنوان

دعوای شدید با پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 31 پست

با مامانت حرف بزن و دلیلش رو ازش بپرس، دیگه بچه نیستی... 

برام عجیبه که چرا نمیزاره. بعضیا هستن که از اعتماد پدر مادر سوء استفاده میکنن.اونا حق دارن ولی خب شما که اینجوری نیستی حتما اینو خانوادتم میدونن

با وجود اینکه دوست ندارم اینو بگم.ولی فعلا انگار حبس کردن خودت بهتر جواب داده یه چند روز تحمل کن.بعد جدی و منطقی بشینید با هم‌صحبت کنید

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستقل چی بچه 19 ساله 🤨

منظورم اینه که درس بخونی، یکی رو میشناسم دختره دانشگاه یه شهر دیگه قبول شد و رفت خوابگاه موند. بعداز یه مدت رابطش با خانوادش بهتر شد. بعدشم دیگه رفت سرکار دستش توجیب خودش بود. وقتی مستقل شی کسی نمیتونه مانع باشه

دوست داشتی با خودت مثل برده و یه ادم نابالغ رفتار بشه؟یا راه و‌چاه رو یاد بچت میدادی.نوزده سالشه .در ...

زمان ما بدترم بود... چندسالته که اینجوری حرف میزنی؟! 🤔 برده چیه مادرشه... خدا نکرده اتفاقی براش بیفته تو جواب میدی ؟! مشخصه خودت بچه ای

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

منظورم اینه که درس بخونی، یکی رو میشناسم دختره دانشگاه یه شهر دیگه قبول شد و رفت خوابگاه موند. بعداز ...

اونم خوبه ولی کلا پدر و مادر از روی دلسوزی این محدودیت ها و میذارن نه از روی دشمنی... من خودم همیشه با مامانم مشکل داشتم ولی الان میفهمم همش از سر دلسوزی بوده 

زمان ما بدترم بود... چندسالته که اینجوری حرف میزنی؟! 🤔 برده چیه مادرشه... خدا نکرده اتفاقی براش بیف ...

من چهل  و اندی سالمه.با حبس کردن دختر نوزده ساله خیلی اتفاقای خوبی میفته.چه اتفاقی قراره بیفته وقتی درست تربیت شده باشه وقتی راه و چاه رو نشونش بدن.من دانشجو بودم حتی با تاکسی جایی نمیرفتم با خط واحد اینور اونور میرفتم.حتما کتک زدن دختر ۱۹ ساله خیلی نشونه مادر خوب بودنه که تاییدش میکنی.امیدوارم کسی که بلد نیست درست بچه تربیت کنه بعد زندانش کنه دقیقا هیچ وقت خدا یه موجودو اسیرش نکنه.یه جوری میگین انگار با یه منگول و بی عقل و شعور طرفید قراره بره بیرون شکار بشه.همین شما اگر ازدواج دختر ۱۴ ساله باشه که میگید اندازه چهل سال حالیشونه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اونم خوبه ولی کلا پدر و مادر از روی دلسوزی این محدودیت ها و میذارن نه از روی دشمنی... من خودم همیشه ...

بله کاملا درست میگید، ولی ایشون بچه ی ۱۰-۱۱ساله نیست که مامانش بهش میگه نمیزارم پاتو از خونه بزاری بیرون، به سن قانونی رسیده، یعنی نمیتونه گاهی اوقات بادوستاش بره بازار؟ یا مثلا بره کافه؟ البته اینم گفتم که بعضیا از اعتماد پدر و مادر سوء استفاده میکنن اونا خب کاملا حق دارن منم اگه بودم نمیزاشتم

من چهل و اندی سالمه.با حبس کردن دختر نوزده ساله خیلی اتفاقای خوبی میفته.چه اتفاقی قراره بیفته وقتی ...

نه خب حبس کردن و کتک زدن درست نیست، من کار اون مادرو تایید نکردم، ولی حتما نمیدونه چیکار کنه، آزادی بی حد و مستقل شدن هم برای این سن نیست

بله کاملا درست میگید، ولی ایشون بچه ی ۱۰-۱۱ساله نیست که مامانش بهش میگه نمیزارم پاتو از خونه بزاری ب ...

اینکه گفته نمی‌ذارم بری از خونه بیرون که وسط دعوا بوده و استارتر هم بزرگش کرده قضیه رو، همه پدر مادرا از این حرفا میزنن، من به خودشم گفتم باید بشینن راه حل پیدا کنن برای این موضوع، تو شهرایی مثل تهران و شهرای بزرگ واقعا آدم میترسه دخترشو تنها بفرسته بیرون 

اینکه گفته نمی‌ذارم بری از خونه بیرون که وسط دعوا بوده و استارتر هم بزرگش کرده قضیه رو، همه پدر مادر ...

اتفاقا یه چیزی که یادم رفت ذکر کنم اینه من خودم آدم درون گرایی هستم هیچ علاقه ایی هم به بیرون رفتن و حضور در جامعه و رفیق بازی ندارم مامان من خودش اون دوستم رو پیدا کرده و بهش پیام داده که دخترم تنهاست نمی تونه با کسی ارتباط بگیره بیاید قرار بذارید باهم برید بیرون اون دوستم هم بیچاره بخاطر همین همش بهم بهم پیام میداد میگفت بیا باهم بریم تجریش دربند امام زاده صالح اینا هرجا میخواست بریم مامانم به دلایل مختلف رد میکرد نمیذاشت برم از این لجم گرفته  الان یا من حتی بهشون گفتم اگه دوست ندارید من تنهایی برم بیرون بیاید خودمون یه بار بریم کافه ایی رستورانی جایی خودمون خونوادگی ولی یا بهونه میارن ک کار داریم یا نمیدونم کمرمون پامون اینور اونورمون درد میکنه اصلا همین امسال شب عید نوروز دلم گرفته بود برگشتم بهشون گفتم پاشید باهم بریم رستورانی کافه ای جایی دلمون واشه اول استقبال کردن بعد چند ساعت نمیدوم چی شد گفتن نمیخوایم بریم حال نداریمو اینا بعله من دیدم پدر و مادرایی که محدودیت میزلرن برا بچهاشون ولی همشون والدین پایه ایی بودن خودشون بچشون رو میبردن گردش ک احساس کملود و تنهایی نکنه

اتفاقا یه چیزی که یادم رفت ذکر کنم اینه من خودم آدم درون گرایی هستم هیچ علاقه ایی هم به بیرون رفتن و ...

الهی

حق با توعه عزیزم. کنکور شرکت کردی؟ ببین وقتی بری دانشگاه کم کم براشون جا میفته که تو میتونی تو جامعه حضور داشته باشی و کم کم رفت و آمدت بیشتر میشه و عادی میشه براشون

الهیحق با توعه عزیزم. کنکور شرکت کردی؟ ببین وقتی بری دانشگاه کم کم براشون جا میفته که تو میتونی تو ج ...

بله اتفاقا دانشگاه میرم و اوایل خیلی میترسید میگفت میترسم تو خطوط مترو گم بشی نتونی خونه رو پیدا کنی:/ باز الان یکم عادت کرده به دانشگاه رفتنم با مترو. یا مثلا یه بار استادمون گفته بود واسه یه تحقیقی باید بریم موزه  و اینا بازدید کنیم با کلی التماس و با کراهت تمام گذاشت من برم تحقیقی که استادمون گفته بود ۴ ساعت باید طول بکشه رو از ترس اینکه مامانم نگرانم نشه یه ساعته جمع کردم