2777
2789
عنوان

دعوای شدید با پدر و مادر

568 بازدید | 31 پست

مسئله از اینجا شروع شد که هروقت میخواستم برم جایی مامانم اجازه نمیداد و میگفت حتما باید با یکی از دوستات بری ک تنها نباشی بعد من بعد کلی هماهنگی با دوستام قرار شد پنجشنبه باهم بریم بیرون شب قبلش هم کلی هماهنگ کردم با مامانم و گفتم اگه اجازه بدی برم اونم کلی استقبال کردو خوشحال شد(چون من از قبلش هم آدمی نبودم که رفیق باز باشم و اینا کلا با هیچکسی ارتباط دوستی ندارم)دیگه خلاصه منم با کلی ذوق شب رفتم خوابیدم با دوستمم هماهنگ کردم که بیاد دنبالم باهم بریم.ولی ساعت شیش صبح که از خواب پاشدم وسایلم رو جمع کردم که برم مامانم یهو برگشت گفت که هوا خیلی گرمه چمیدونم اشعه یو وی و اینا داره و سرطان میگیری و اینا(مثلا میخواست ازین طریق استرس بده بهم که نرم)خلاصه منم اونروز لج کردم گفتم هوا ک خنک تر بشه خودم تنهایی میرم بیرون اونم اول گفت باشه بعد یهو شروع کرد به کتک زدن من اونم یهویی گفت نمیزارم پاتو از خونه بزاری بیرون از اون موقع دیگه پامو از خونه نذاشتم بیرون از خونه ک چه عرض کنم الان از دیروز خودمو کردم تو اتاق همش یا خوابم یا میزنم زیر گریه دیگ حتی حوصله ایی ک کارای روزمرمم انجام بدم ندارم هر روزم دارم بدتر میشم از سر لجم گرفتم همه ی دوستامم بلاک کردم الان مامانم التماسم میکنه حداقل از اتاق بیام بیرون ولی من دیگه نمیخوام ریختش رو ببینم😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه میشه یهویی کتکت بزنه؟ اون  قسمت اشعه رو مطمئنم از روی نگرانی گفته

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

عزیزم فقط بگم مامانت از دلسوزی و نگرانی اینکارو میکنه، اونقدر جامعه خراب و اتفاقای منفی میفته والا منم اگ بودم نمیذاشتم بچم بره. برو باهاش آشتی کن گناه داره. باهم بشینید حل کنید موضوعو

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

اره اول گفت میزارم بعد کلی کتکم زد گفت نمیزارم بری بیرون

شاید یه چی گفتی دقش دادی.هر چند اصلا تایید نمیکنم کارشو 

ولی بعضی دخترا هم خیلی زبونن و حرص مادر رو در میارن

اگه سکوت کردی و کتکت زده که صدرصد مقصر ماجرا مامانته

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

عزیزم فقط بگم مامانت از دلسوزی و نگرانی اینکارو میکنه، اونقدر جامعه خراب و اتفاقای منفی میفته والا م ...

دوست داشتی با خودت مثل برده و یه ادم نابالغ رفتار بشه؟یا راه و‌چاه رو یاد بچت میدادی.نوزده سالشه .در این حد محدودیت 

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟