2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر که خوبه بری ، ولی پنیک خیلی علت ها ممکنه داشته باشه اصلا نترس ، چون چیز خطرناکی نیست

انقد ترسیدم بدنم داره میلرزه میگم نکنه بمیرم باید به خانوادم بگم ؟ 

اخه وسواس فکری چند ساله دارم اینجوری شدم ۲ ساله

من تو ۱۵ سالگی اینجوری بودم بیشتر بخاطر استرس بود اطرافیانم تو اون لحظه ها بهم میخندیدن

عزیز چیکار کنم خوب شم ۲ ساله اینجوری میشم!چندین ساله وسواس فکری منفی داره میکشه منو

انقد ترسیدم بدنم داره میلرزه میگم نکنه بمیرم باید به خانوادم بگم ؟ اخه وسواس فکری چند ساله دارم اینج ...

من با تمام وجود درکت میکنم چون خیلی تجریش کردم و اینم بگم خیلی از آدمای دیگه هم اینجوری میشن ، فقط چند دقیقست تو اون لحظه ها باید هول نشی و حرفهای مثبت به خودت بگی و اینو بدونی که این حالت فقط چند لحظست و سریع تموم میشه

الحمدالله 

من با تمام وجود درکت میکنم چون خیلی تجریش کردم و اینم بگم خیلی از آدمای دیگه هم اینجوری میشن ، فقط چ ...

از هولم پرانول خوردم و دارویی ک دکتر روانشناسم داده رو 

نفس عمیق میکشم وای خیلییییی بده 

حمله پنیک

یکم گلاب بخور به صورتت اب بزن دراز بکش اهنگ گوش کن

حواستو پرت کن

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️