2777
2789
عنوان

می‌خوام فرار کنم از خونه

391 بازدید | 37 پست

خواهرم پنج شش سال از من کوچیکتره. من ۲۴ سالمه ولی اونم بچه نیس خوب و بدو می‌فهمه اونم دخترای این روزا..

اذیتم می‌کنه خیلی صبح بازوهامو چنگ زد تا خون اومد، همه رو اذیت می‌کنه تقریبا اما منو بیشتر ، بقیه رو زبونی اذیت می‌کنه اما منو فیزیکی خورد می‌کنه زبونی هم انقد زخم زده ب روحم که خودمو گم کردم اذیت نفس نموند برام. 

تورو خدا نگید تو هم بزنتش یا به مامان بابات بگو. مامان بابام کاریش ندارن ازم دفاع نمیکنن. اگم بزنمش مامان بابام میفتن به جونم.

گاهی شبا تو خواب هم کابووسشو میبینم که داره اذیتم می‌کنه تو خواب جیغ میزنم . در کل همه اذیتم می‌کنن گاهی هم کابوس بابامو میبینم.. 😭

اگر از خونه قرار کنم برم شهری دیگه میتونم دووم بیارم؟؟ ممکنه پیدا کنن بکشنم؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرار کنی؟ کجا فرار کنی؟ شب رو کجا بمونی؟ تو این گرما میمیری

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

فرار نکن

جای تلاش کن بری سرکار

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

به جایی میرسی که آرزوی این روزا رو بکنی بعد از فرارت

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

به مامان و بابات بگو اگه منو یه بار دیگه بزنه منم میزنمش و اگه الان شما هیچی نگید بعدنم نباید به خاطر اینکه از خودم دفاع کردم بهم چیزی بگید 

خواهر منم همینجوری بود 

تا نزنی میزنه 

لایکم نکنید لطفا

دلیلش چیه ک تو رو میزنه؟ یعنی یهو بدون دلیل میاد سمتت؟

خب باهاش قهر کن اصلا صحبت نکن باهاش

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙