2777
2789
عنوان

پنکه گردنی

232 بازدید | 4 پست

بالخره رسید بدستم خیلی خوبه ۳ دور متفاوت داره باب اینه بری بیرون بزنی اصلا صدا زیاد نداره بادش مثل کولر ماشین

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

اتفاقا همین الان تاپیک زدم منم میخوام بخرم خوبه؟؟

بادش چطوره

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

اتفاقا همین الان تاپیک زدم منم میخوام بخرم خوبه؟؟بادش چطوره

خوبه من ک راضیم 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد خووب اتفاقا منم میخوام بگیرم ولی یه مدلش هست میگفتن فقط صدا داره و باد نداره برای همین گفتم بیشت ...

دی جی کالا نگا کن من این ۵۰۰ بردم صدا نداره اون قدر ولی خوبه