2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم

40 بازدید | 4 پست

نمی‌دونم چیکار کنم برم تجربی یا انسانی هردورو الف اوردم علاقم تجربیه استعدادم حفظیاته 

دوست ندارم زیاد پشت کنکور بمونم 

تصمیم گرفتم اگه تیزهوشان قبول شدم برم تجربی اگه نه مدرسه معمولی انسانی

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

آفرین. تیزهوشان قبول شدی برو تجربی و از همین الان که تابستونه بشین برای دهم بخون. بعنوان کسی که اینارو تجربه کرده میگم. 

از دهم بشین قشنگگگگ بخون، هر درسی رو یادت دادن همون روز بشین براش بخون تمرین کن آخر هفته جمع‌بندی تست از اون مباحث .

چه تجربی که انسانی . دوتاش آینده داره. هر رشته ای آینده داره اگه خودت زرنگ باشی. بدون مدرک هم میشه پول درآورد ولی ما خانما بهرحال باید ی شغل ثابت با حقوق ثابت یا بالا داشته باشیم بهرحال...

تو خودت فکر کن ، به چه شغلی علاقمندی، زبان .. هنر.. توشون استعداد نداری؟ حرفه ی خاصی داری یا نه؟ 

آفرین. تیزهوشان قبول شدی برو تجربی و از همین الان که تابستونه بشین برای دهم بخون. بعنوان کسی که اینا ...

زبان انگلیسی ازم ۱۳ ام هنر هم طراحی میکنم نقاشی رو شیشه اینام بلدم

علاقم علومو زیرشاخه هاشه استعدادم حفظیاته یعنی انسانی واقعا نمیدونم کدومو انتخاب کنم 

مرسی عزیزم❤️

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبان انگلیسی ازم ۱۳ ام هنر هم طراحی میکنم نقاشی رو شیشه اینام بلدمعلاقم علومو زیرشاخه هاشه استعدادم ...

سراغ علایق.. و بعد استعداد. 

چون علاقه استعداد میاره. اگر به چیزی علاقمند باشیم اونقدر غرقش میشیم و توش استعداد بالایی میگیریم که نگو و مطمئن باش.. ولی استعداد بدون علاقه ممکنه کارو خراب کنه. 

تو تازه اول راهی، ولی باور کن خیلی روزها دارن زود میگذرن پس خوب ازشون استفاده کن و آینده ‌ات رو به خوبی بساز عزیزم 

و حتما صدتو بزار و از روز اول که میری دهم قشنگگگ درساتو بخونیا.. ببین چقدر دارم تاکید میکنم ، من زخم دیدم که میگم. 

خودمم به خاطر علاقم به هنر گفتم برم دندون چون بهرحال یک هنر خاصی هست، و خب نیوردمش.. بجاش پزشکی تعهدی میارم ولی اونو نمیرم.. گفتم ایشالا اگه قسمت بشه و ایشالا که قسمتم باشه برم دبیری زبان فرهنگیان .

سراغ علایق.. و بعد استعداد. چون علاقه استعداد میاره. اگر به چیزی علاقمند باشیم اونقدر غرقش میشیم و ت ...

عزیزم مرسی بابت راهنماییت، امیدوارم موفق باشی