2789
عنوان

چیکار کنم 🥺

60 بازدید | 7 پست

من بیست سالمه به خاطر واریکوسل همسرم شش ماهه اقدامم ولی بچه دار نمیشیم امیدمو دارم از دست میدم 

از ivfهم میترسم چون عوارضش زیاده 

زندگیم داره خراب میشه دیگه انگیزه ندارم میگم فردا بچه خواهر شوهرمو ببینم ( هم سنیم)دلم میشکنه ، 

دوست داشتم سیسمونی میگرفتم لباس بارداری میپوشیدم موهای بچه مو میبستم لباس خوب براش میگرفتم دو تایی باهم خوش بودیم 

ولی الان همش حسرت دارم ،دلم شکسته ی بچه میبینم بغضی میشم

خب بره عمل

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

شش ماه که چیزی نیس ،واربکوسل هم درمان داره،تو هم تازه بیست سالته ،ناامید نباش 

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ما هشت ماه از عمل میگذره ولی جواب نگرفتیم 🙁

بچه میخوای چکار خوش بگذرون

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

به نظر من به اقدام فکر نکن خیلی راحت بدون هیچ فکری به زنا شویی ادامه بدید هر وقت موقعیتش بود انجام بدید نه به خاطر بچه به خاطر نیازتون همین که به اقدام فکر می‌کنی استرس همه چی رو خراب میکنه

عزیزم سنت کمه بچه محدودتون میکنه کلی دنگ فنگ داره به همون شیرین بودنش نگاه نکن کلی سختی داره آرامشت همین سالاست وقتی مادر بشی تا اخرین لحظه زندگیت علاوه بر مشکلات خودتت مشکلات اون بچه هم‌ رو دوشته☹️

حتما حکمت خداست یه صلاح و مصلحتی پشتش هست بیخیال باش بهش فکر نکن به زندگی دو نفرتون‌ادامه بدید به وقتش خدا دامنتو سبز میکنه

آره خلاصه..

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز