2777
2789
عنوان

چیکار کنم 🥺

60 بازدید | 7 پست

من بیست سالمه به خاطر واریکوسل همسرم شش ماهه اقدامم ولی بچه دار نمیشیم امیدمو دارم از دست میدم 

از ivfهم میترسم چون عوارضش زیاده 

زندگیم داره خراب میشه دیگه انگیزه ندارم میگم فردا بچه خواهر شوهرمو ببینم ( هم سنیم)دلم میشکنه ، 

دوست داشتم سیسمونی میگرفتم لباس بارداری میپوشیدم موهای بچه مو میبستم لباس خوب براش میگرفتم دو تایی باهم خوش بودیم 

ولی الان همش حسرت دارم ،دلم شکسته ی بچه میبینم بغضی میشم

شش ماه که چیزی نیس ،واربکوسل هم درمان داره،تو هم تازه بیست سالته ،ناامید نباش 

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من به اقدام فکر نکن خیلی راحت بدون هیچ فکری به زنا شویی ادامه بدید هر وقت موقعیتش بود انجام بدید نه به خاطر بچه به خاطر نیازتون همین که به اقدام فکر می‌کنی استرس همه چی رو خراب میکنه

عزیزم سنت کمه بچه محدودتون میکنه کلی دنگ فنگ داره به همون شیرین بودنش نگاه نکن کلی سختی داره آرامشت همین سالاست وقتی مادر بشی تا اخرین لحظه زندگیت علاوه بر مشکلات خودتت مشکلات اون بچه هم‌ رو دوشته☹️

حتما حکمت خداست یه صلاح و مصلحتی پشتش هست بیخیال باش بهش فکر نکن به زندگی دو نفرتون‌ادامه بدید به وقتش خدا دامنتو سبز میکنه

آره خلاصه..