2777
2789

خیلی حالم بده حس سنگینی معده دارم وقتی میخوابم تا گلوم سنگین مبشه ی بار ماه پیش گرفته بودم دوباره این ماه گرفتم حالت تهوع شدید دارم علائمم بیشتر شبا تب و لرز خفیف‌میگیرم اصلا نمیتونم بخوابم انقدر معدم سنگینه 😢کسایی ک گرفتن میدونید دوره اش چقدره چیکار کنم زود خوب بشم پریشب اینجوری شدم رفتم دکتر کلی آمپول و سرم زد هنوز خوب نشدم. خیلی بدنم بیحاله و حالت تهوع امونمو بریده توروخدا بگید چیکار کنم 🥲

منم‌گرفتم این مریضیو هنوزم درگیرم سعی کن وعده هاتو درست و کامل بخوری قرصاتم به موقع بخور جوشونده هم ...

شما چ علائمی داری و چنده روزه گرفتی 😢اخه اامصب هرچی میخورم معدم سنگین میشه اصلا نمیتونم غذا بخورم هرچی بخورم معدم سنگینی میکنه فقط چیزای سبک سعی میکنم بخورم خیلی حالم بد مبشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چ علائمی داری و چنده روزه گرفتی 😢اخه اامصب هرچی میخورم معدم سنگین میشه اصلا نمیتونم غذا بخورم ه ...

منم گرفتم ،دقیقا علائم شما رو دارم تازه موقع دفع هم خیلی اذیت میشم ،شما چه قرصایی خوردی ؟من دکتر بهم گفت ممکنه معده ات هم عفونت کرده باشه ،آخه آب اصفهان خیلی بده شده 

شما چ علائمی داری و چنده روزه گرفتی 😢اخه اامصب هرچی میخورم معدم سنگین میشه اصلا نمیتونم غذا بخورم ه ...

من دو هفته درگیرش بودم 

مهد درد شدید و تهوع و استفراغ و آبریزش و گوش درد و بدن درد 

من با هیچی آروم نمی شدم 4بار رفتم دکتر 

چیزهای اسيدي مثل نوشابه و عرق نعنا و قهو ه و چیزهای ترش و تند نخور 

سعی کن سوپ های آبکی بخوری نه زیاد هر چند ساعت در حد دو یا سه قاشق ته معده بتونه هضم بکنه اگر زیاد بخوری معد ه پس میزنه 

قرص ضد تهوع بخور 

مایعات بخور تا بري دستشویی 

اگر درد معده داری فاموتيدن بخور که البته من امپرازول هم هم میخوردم 

خلاصه باید صبر کنی تا دوره اش تموم بشه 

برای من دوهفته این معده درده بود