2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیخریدم . اول اینکه برام مهم اینه که فقط گوشیم خوب کار کنه و قابلیت و کارایی داشته باشه حالا خیلی مدل بالا و مارک گرون نبودم مشکلی نیس . بعدم خطرناکه الان تو این موقعیت ایفون داشتن چون گرونه ادم طعمه میشه نمیتونی گوشی در بیاری از کیفت

من بودم می‌خریدم خیلی دوست دارم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

دلیل تم بگو

وقتی میتونم با گوشی دیگه کارم رو راه بندازم و راحت هر برنامه ای دلم میخواد دانلود کنم. چرا برم ایفون بخرم که برای نصب ساده ترین برنامه ها برم هزینه کنم برام نصب کنن وهر لحظه هم تو خیایون امکان دزدیدنش هست و جونمم به خطر بیفته 

اصلا و ابدا پولمو برای ایفون خریدن هدر نمیدم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هرکی یه سلیقه و عقاید و طرز فکری داره

ما نمیتونیم برای تو نظر بدیم

من خودم اگه بودم به این دلیل که خیلی تو فاز گوشی نیستم و علاقه ایی ندارم قطعا یه گوشی خوب میگرفتم که قیمتش از اون پایین تر باشه ولی آیفون نباشه دیگه..با بقیه پولش هم طلا میگرفتم چون طلا دوس دارم یا اینکه یه مسافرت دو روزه میرفتم

من اصلا برام مهم نیست گوشی چی باش 

سالم باش ،درحد متوسط هم باش کافیه 

پول تو دست داری ندش ی گوشی پولتو سرمایه گذاری کن چندبرابرش کن حالا هرچی دوست داری طلا یا هرچی 

یا مثلا حتی خرید و فروش