2777
2789
عنوان

مادر شوهر

219 بازدید | 11 پست

خانمای با تجربه لطفا راهنماییم کنید دیشب یکم حال ندار بودم سرما خورده و بدن درد و استخون درد بعد دراز کشیده بودم خواهرم و مادرشوهرم بودن ( بیرون شهر بودیم) بعد شوهر خواهرم پرسید ک چشه؟ خواهرمم گفت حالش خوب نیست بعد مادر شوهرم شنید اومد میگفت چی همچین میگین حالش خوب نیس مگ چیکارشه منم گفتم خب خوب نیست دیگه حالم …. خلاصه دنبال کار خودش بود ولی وقتی شوهرم اومد خودشو یجوری گرفت که انگار خیلی نگران منه …..حالا اگر بچه های خودش یه گوشه تنها بشینن بدو بدو میره میگه وای چیکارته حالت خوب نیس بریم دکتر …. منم خیلی ناراحت شدم جلو همه اومده مبگه مگه چیکارته همچین میگین حالش خوب نیس 

یه نظرتون چجوری باهاش رفتار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهره دیگه خواهرجان اسمش روشه اون فقط مادره شوهره از مادرشوهر ک نمیشه هیچ توقعی داشت مادرشوهرو خواهرشوهر منم خییییییییلی بدجنسن خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه فقط هرکی بهت بدی میکنه بسپارش ب خدا 

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

مادرشوهره دیگه خواهرجان اسمش روشه اون فقط مادره شوهره از مادرشوهر ک نمیشه هیچ توقعی داشت مادرشوهرو خ ...

بابا اخه جلوی شوهرم خودشو نگران من میگیره حرصم در میاد 

چون شوهرم یکم حساسه یبار دیگ فشارم افتاده بود انقدر با مامانش دعوا کرد که چرا تنهاش گذاشتی از اون موقع یاد گرفته

بابا اخه جلوی شوهرم خودشو نگران من میگیره حرصم در میاد چون شوهرم یکم حساسه یبار دیگ فشارم افتاده بود ...

خب شمام باسیاست باش بهونه نده دست شوهرت الکی ظاهری نشون بده ک مادرشوهرتو دوستداری 

توقع دارم کلا کاری نداشته باشه نه اینکه وقتی شوهرم بیاد خودشو نگران من جلوه بده

یه بارم که خودش مریض شد جلوی جمع بگو همین حرفو به خودش

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به نظرم روی واقعیشو نشون بدم بهتره

یعنی واقعی مادرشوهرتو قلبی دوسش داشته باشی اگه میتونی ک اره عالیه خواهر بهترین کار همینه اگه مادرشوهرتم واقعا تو دلش تورو دوست داره باهاش دوست شو و واقعی دوسش داشته باش 

حالا کو تا اون دوباره مریض بشه😂😂الان باید روی سرش خالی کنم

همون لحظه جواب میدادی میگفتی فلانی دکترم هستا اما بدون مدرک 😒😏🤣🤣و میخندیدی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏