2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم خودکشی میخواد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 30 پست

کاش خودت میخریدی،هوا گرمه اعصابا خرابه خواهر

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش خودت میخریدی،هوا گرمه اعصابا خرابه خواهر

خاک بر سر تابستان مارو کشتتت

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

خودت برو بخر

بخدا جون ندارممم مادرم امروز حداقل خونه بوده یه مغازه دقیقا کنار خونمون هست چقدر من بدبختم کاش بمیرم😭😭

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

دلیلشو گفتم چرا نرفتم

ندیدم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خاک بر سر تابستان مارو کشتتت

واقعا...عزیزم پاشو یه دوش بگیر حالت بهتر میشه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

ببین اول از همه بدون هیچوقت مادری سر اینجور مسائل از ته دل نفرین نمیکنه لحظه ای بوده 

دوم اینکه شرایط اقتصادی و روانی همه رو تو فشار گذاشته خانواده ها بعضی وقت ها از کنترل خارج میشن هرچند بعدش پشیمون میشن 

سوم اینکه حالا که گذشت بهش فکر نکن انقدرم جدی نگیر همه امون از اینجور دعوا ها داشتیم با خانواده پس سعی کن یکم که گذشت بری عذر خواهی کنی هرچند بی تقصیر باشی ولی عذرخواهی کنی دل مامانتم بدست میاری 

عزیزم ناراحت نشو و پرو ب زندگیت ادامه بده

یسری مامانا همینقد احمق و بی ذاتن 

روانین 

مشکلات خودشونو پای بقیه میذارن

مادر من صد پله بدتره 

همینروزا نزدیکه قرص برنج بریزم تو غذاش

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

عزیزم ناراحت نشو و پرو ب زندگیت ادامه بدهیسری مامانا همینقد احمق و بی ذاتن روانین مشکلات خودشونو پای ...

میخوای مامانتو بکشی؟ منم تو همین فکرم

عزیزم مشکلت چیه اگر دوس داشتی راجبش تاپیک بزن یا بهم درخواست دوستی بده باهم صحبت کنیم

مامان من که 100000 پله از مامان شما بدتره واقعا هیچ مادری بدتر از مادر من پیدا نمیشه

یسریا فقط زاییدن بلدن

مادر من که فقط منو زایید رفت پی کارش اینم اخلاق گندش

میخوای مامانتو بکشی؟ منم تو همین فکرمعزیزم مشکلت چیه اگر دوس داشتی راجبش تاپیک بزن یا بهم درخواست دو ...

عزیزم تاپیکشو زدم بخونش ببین حق با کیه

همونکه نوشتم از خیانت بابام خوشحالم

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

عزیزم تاپیکشو زدم بخونش ببین حق با کیههمونکه نوشتم از خیانت بابام خوشحالم

اره عزیزم الان خوندم

اما اینکه پدرت خیانت میکنه نباید خوشحال باشی

به قول یکی از کاربرا که توی تاپیک کامنت گذاشته بود خیانت از هر فحش و پرخاشگری ای بدتره

شمام با پدرت صحبت کن کار خوبی نیست

مادرتم با مادر من مو نمیزنه