2777
2789
عنوان

خسیسم یا چی

202 بازدید | 17 پست

من یچیز بخوام بخرم باید کلی بگردم از ‌قتی بچه دار شدم تو اینستا میگردم و میخرم حضوری میدونم دارن تو پاچم میکنن😂

دلم نمیاد زیاد به لباس پول بدم مثلا چند روز پیش بیرون بودیم با دختر دایی دختر خالم و خالم همسنیم تقریبا گفتن بیا این لباسو به دخترت بخر ۸۰۰ بود گفتم نه تو پیج دیدم ۳۰۰ گفتن نه جنسا برق داره و تو آشغال میخری دلت نمیاد جنس خوب بخری و ازینجور حرفا

از بچگی بقیه بهم میگفتن خسیس اینجور بودم که دوست نداشتم مامانم زیاد پولاشو خرج کنه میرفتم مغازه اکثرا یچیز قیمت مناسب که به دلم بشینه انتخاب میکردم الانم مانتو ساده میخرم خودم روش کار میکنم یا پارچه میخرم میدوزم روسری گرون نمیخرم ولی هرچی میشه بقیه میگن آره تو دلت نمیاد تو پول نمیدی تو پولاتو نگه میداری تو جنس خوب نمیخری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباس ارزون جنس ضعیف مضر هست در از مواد پلاستیکی و نفتی ،دلت نیاد بوت تنش کنه.ی بار برای دوقلوها یکی هدیه آورد ارزون جنس بد همونجور بسته بندی دادم بیرون .بچم پوستش مثل گل گناه داره .اصلا خودمونیم نمی‌تونیم بپوشیم

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

کسانی ک در بچگی پول با احتیاط جلوشون خرج میشده و جلو بچه هعی گفتن این گرونه اون نمیصرفه.. یا پول تو جیبی از خانواده نمبگرفته یا کم بهشون میدادن در بزرگی اینجور میشن.. احتمالا مادرتونم کم خرج بوده یا سخت خرج میکرده

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

بله خب خسیسی 

تو بقیه موارد باید دید چجوری رفتار میکنی مثلا کافه رفتن خرید خوراکی خرید لوازم آرایشی استفاده از وسایل خونه ات و …

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰