2777
2789
عنوان

اونایی ک لیزر بیکینی میرین

454 بازدید | 48 پست

من دوماه میرم اپراتور میکه فقط یکروز قبل لیزر شیو کن من الان دو هفته هست از لیزر اومدم مو دراومده چجور تا دوهفته دیگ هم صبر کنم موها بد درمیاد سکه ای متاهل هم باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ازمن بپرسن میگم انجام نده چون هیچوقت مثل دست وپا صاف نمیشه ببخشید پایینش کلا نمیره فقط بیخودی ...

اخه بعضیا رفتن و راضی بودن میگفتن فقط اون پایین لبه واژن ی کوچول درمیاد هر سه ماه هم شارژ 

اگه ازمن بپرسن میگم انجام نده چون هیچوقت مثل دست وپا صاف نمیشه ببخشید پایینش کلا نمیره فقط بیخودی ...

دقیقا منم زیر بغل و دستام دیگه اصلا در نیومد ولی اونجا مخصوصا زیرش قشنگ در میاد

من لیزر میرفتم شیو هم داشتم به حرف اون نبودم و چیزی هم نمی‌گفت البته الان دیگه اصلا درنمیاد

فقط اون قسمت های که مو درمیاد بزنم ؟؟؟دیگ کل بیکینی ژیلت نکشم فقط سکه ای در میاد 

اخه بعضیا رفتن و راضی بودن میگفتن فقط اون پایین لبه واژن ی کوچول درمیاد هر سه ماه هم شارژ

اصلش همون پایینه دیگه 

ببخشید واضح میگم  لبه ها کلا نمیره  فقط هزینه و درده همین  من دوازده جلسه رفتم بیفایده