2777
2789
عنوان

دلم سوخت

243 بازدید | 14 پست

سلام دوستان شوهرمن زندگی خیلی سختی داشته۴سالگی باباش فوت میشه وتوسن ۱۳سالگی مادرش وپیش مامان بزرگش بزرگ شده.امشب میگفت چرامامان من بایدمیمرداخه این همه ادم چرا من؟؟؟؟؟بغض کرده بوددلم سوخت واسش چیکارکنم واسش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی درک میکنم بنده خدا.فقط بگو من می‌دونم نمیتونم گذشته روجبران کنم اما آینده ی خوبی در کنارهم میسازیم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

هعی ...ادم تو کار خدا میمونه..شوهر شما پدر و مادرش فوت شدن ولی پدر و مادر همسر من زنده هستن و شوهرم بخاطر کارا و حرفاشون بغض میکنه😞

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

مامان منم تو9سالگیم فوت شد.منم همیشه میگم چرامامان من.بعد13سال عادت نکردم هنوز.دلداریش بده بهش بگو باهات درد و دل کنه خیلی کمک بزرگیه.میدونی شوهرت نزدیک روز مادر اینطوری شده.من و امثال شوهرت هر سال نزدیک روز مادر غممون تازه میشه انگاری تازه از دست دادیمشون.طبیعیه رفتارش.خدابهمون صبر بده.کاش روز مادر و پدر نبود اصلا کاش به فکر ماهابودن و انقدر تکرار نمیکردن این روزهارو

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
بهش میگم حتی جلوش  مامان وبابای خودمم صدانمیزنم چون اوایل یه جوری میشد.الهی بمیرم واسش اماگریه ...

.آفرین به محبتت عزیزم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
هعی ...ادم تو کار خدا میمونه..شوهر شما پدر و مادرش فوت شدن ولی پدر و مادر همسر من زنده هستن و شوهرم ...

واقعااااا ادم نمیدونه چه حکمتی داره انشااله مامان وبابای ایشونم رفتارشون درست میشه

مامان منم تو9سالگیم فوت شد.منم همیشه میگم چرامامان من.بعد13سال عادت نکردم هنوز.دلداریش بده بهش بگو ب ...

عزیزم خدا رحمتش کنه وبهتون صبربده.اره چون روزه مادره اینطوری شده البته همیشه یه غمی توچهرش هست