2777
2789
عنوان

نظافتچی شرکتمون بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 28 پست

به نظرم رفتارشون خیلی زشته. 

این کارها با نظافتچی نیست. مگه خدمتکار شخصی شون هست؟

ما همه خودمون ظرف ناهارمون می شستیم یا ظرف ناهارمون خودمون داخل یخچال می زاشتم 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسط تمیزکاریاش دستور این خانومارم باید اجرا کنه

به نظرم اگه تونستی شما به رئیس بگو.  بگو این دو تا خانوم همچین رفتاری با فلانی دارن 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ما تو شرکتمون خانمی ک زحمت نظافت میکشن قشنگ مثل مامانه برامون. خودش صبحونه میاره ظرف میشوره میده بهم ...

اخه دو تا داریم

یدونشون دقیقا مث ماماناس 

یهو میبینی خودش اصن برمیداره ظرفو میشوره

ولی این یکی جووونه اصن خیلی ساکت و درونگراس

فقط چون میگن داره انجام میده

من فقط چایی و نظافت اتاقم رو ازشون میخام

همونم انجام نمیدن  یکسره دعوا داریم

الان فهمیدم همینجور آدما بهترن

ی سری خدمات ها حقشونه انگار

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

به نظرم رفتارشون خیلی زشته. این کارها با نظافتچی نیست. مگه خدمتکار شخصی شون هست؟ما همه خودمون ظرف نا ...

دقیقا منم میگم 

نهایتا چایی چیزی بخواد بیاره اونم کسی جز این دوتا نمیخوان ازش

هیچییییییی فقط کار و دستور

نمیتونی خودت و بقیه همکارا بهشون تذکر بدین؟؟

حتما این کارو کنیم اون نظافت چی بیچاره چه کناهی کرده اسیر خودخواهی اینا شده

هیچی هم نمیتونه بگه چون شغلش و حقوقش در خطره

حتما بهشون بجو اما تنها نگو

با چندنفر از همکارا مسالمت آمیز بهشون بگو

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست چند نفره

شرح وظایفشونو از منابع انسانی بپرسید

توی محل کار ما یک بار در روز معمولا قبل از ناهار میاد میپرسه کسی بیرون خرید داره سوپری و اینا انجام میده یا نون میگیره. چهارشنبه ها صبحونه داریم که درست میکنه. دو هفته در میون یک ناهار ساده در حد آش یا آبدوغ خیار داریم درست میکنه البته برای اون بهش پول میدیم. چای میاره (من خودم میریزم) قهوه درست میکنه مهمون داریم پذیرایی میکنه. ظرفای ناهار هم میشوره. ظرفای کیک تولدها رو میشوره. نظافت کلی هم که هست فقط روی میزامون چون وسایلمون به هم میریخت گفتیم خودمون تمیز میکنیم.

گاهی کارای اضافه هم ازش میخوان مثلا بره پرینت بگیره یا باری وسیله ای میاد کمک میکنه توی خالی کردنش.

کلا چون وظایفش معلومه دلخوری پیش نمیاد.

یه وقتی کار اینترنتی داره میاره من براش انجام میدم.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
شرح وظایفشونو از منابع انسانی بپرسیدتوی محل کار ما یک بار در روز معمولا قبل از ناهار میاد میپرسه کسی ...

این کارا رو مدیرعامل توی شرح وظایفش نوشته چون معتقده وقتی که صرف میکنیم توی صف منتظر بمونیم ظرفامونو بشوریم بهتره بشینیم پشت میزمون کار کنیم پول بسازیم.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!