2777
2789
عنوان

طلاقق

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 63 پست
میگم این رفتار نامزدم دلیل منطقی ای برای طلاق هست آیا چون از یه طرفی هم عاشقشم

وقتی اون تورو نخواد این عشقت میشه یطرفه عزیزم  میخوای یکم منتظر بمون ببین چی میشه واسطه ای بینتون ندارین که ی خبری ازش بگیری

خب مطلقه شدم . باکره ام شاغلم هستم بجز خدا نیاز به هیچ کس ندارم ولی خب منطقه ما دید بدی به طلاق دارن ...

باکره ای شناسنامه ات رو عوض کن اسم اون توش نباشه راحت برات انجامش میدن قانونی پیگیری کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباه تلاش کردی چرا وقتی مقصر نبودی برای آشتی پیش قدم میشدی؟ همین کار پررو کرده اونو میدونه هرچی بش ...

چون دوسش دارم 

نمیشه نمیشه اخلاقش درست نمیشه هر کار بگی کردم هرکارررررررر

باکره ای شناسنامه ات رو عوض کن اسم اون توش نباشه راحت برات انجامش میدن قانونی پیگیری کن

عوض کردم ولی فکر مردم رو که نمیشه عوض کرد 

زخم زبون آدما،  آینده ی مبهم . همه اینا مریضم کرده 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
خب پیدا کن

می‌دونی عصاب و حوصله ای برام نمونده دلم نمیخواد دیگه براش تلاش کنم 

از یه طرف قبل عقدم دوست بودیم اون دوران خیلی برای من تلاش کرد دو سه سال خیلی خون دل خورد من خیلی اذیتش کردم اما دم نزد 

به اینا که فکر میکنم میگم شاید الان نوبته منه که عشقمو ثابت کنم 

ولی خوب 

نمی‌دونم گیج شدم

اسی فک کن از همین راه برگردی به صلاحته تا اینکه بچه بیاری و ماه به ماه جلو چشمات باشه و باهات نحرفه! دوران نامزدی عقد برای شناخته حرف مردم رو ول کن نصف دنیا جدا شدن عشق و عاشقی هم به مرور از یاد میبری خودتو نابود نکن بااین ادم

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

می‌دونی عصاب و حوصله ای برام نمونده دلم نمیخواد دیگه براش تلاش کنم از یه طرف قبل عقدم دوست بودیم اون ...

حالا که اینجوریه توهم تلافی کنو زمانهایی دوستیتونو پس باهاش تماس بگیر و خرش کن 

اسی فک کن از همین راه برگردی به صلاحته تا اینکه بچه بیاری و ماه به ماه جلو چشمات باشه و باهات نحرفه! ...

آخه عاشقم بود سال ها برام تلاش کرد با اخلاقای خیلی بدم کنار اومد حس میکنم الان نوبت منه 

اما من تحمل درد و رنج ندارم 

گیج شدم گیج نمی‌دونم چیکار کنم

چون دوسش دارم نمیشه نمیشه اخلاقش درست نمیشه هر کار بگی کردم هرکارررررررر

میفهمم دوسش داری ولی مردا رو اول زندگی باید مثل بچه تربیت کرد تا شوهرخوب بودن رو یاد بگیرن باور کن بلد نیستن ما باید یادشون بدیم چی میخواییم از یه مرد

بچه اشتباه میکنه مادرش تنبیه می‌کنه دوستش نداره؟ در عین دوست داشتن باید تربیتش میکردی با صبر و حوصله میدونم خیلی سخته ولی تو راهو بد انتخاب کردی حساس شدی رو قهر کردن اونم میدونه تو عذاب میکشی هر بار برای آزار دادنت همین راه رو انتخاب میکنه باید به قهرش کاملا بی تفاوت باشی بدونه برات قهرش اهمیت نداره و تو تایمی که قهره اتفاقا بیشتر به خودت برس برو بیرون مهمونی خوش بگذرون حتی شده الکی و ظاهری فقط برای اینکه اون بفهمه اونقدرا هم قهرش برات مهم نیست 

بهش بگو دیگه قهرات عادی شده داری یکاری میکنی منی که تو قهر کردنات اذیت میشدم دیگه برام مهم نیست و به نبودنت داری عادتم میدی بزار اون احساس خطر کنه 

آخه عاشقم بود سال ها برام تلاش کرد با اخلاقای خیلی بدم کنار اومد حس میکنم الان نوبت منه اما من تحمل ...

ادما تا چیزیو به دست نیاوردن همه کار میکنن مهم اینه که بعد به دست آوردن مث روز اول بخان 

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

آخه عاشقم بود سال ها برام تلاش کرد با اخلاقای خیلی بدم کنار اومد حس میکنم الان نوبت منه اما من تحمل ...

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی تنها راهکار اینه بری مشاوره ازش راهنمایی بخوای . ما هیچ کدوم نمیتونیم راه درست رو بهت نشون بدیم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه