2777
2789
عنوان

طلاقق

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 63 پست
چرا عزیزم مگه چی شده!

خب مطلقه شدم . باکره ام شاغلم هستم بجز خدا نیاز به هیچ کس ندارم ولی خب منطقه ما دید بدی به طلاق دارن و ناامید شدم کلا 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آفرین به شجاعتت🤌خوشم اومد واقعا

ولی حس میکنم غرورم زندگیم رو به فنا داد . اگر‌ میرفتم التماس شاید میموند.  خودم رو مقصر میدونم 😔

نامزد کنم مارو یه بار تا پای طلاق کشوند 😭😭😭 به خاطر همون چون عاشق هم بودیم و حتی الآنم من عاشقش ه ...

کی اشتیتون داد زمانی‌که تا پای طلاق رفتین؟؟ پسره خودش خواست آشتی کنه؟ یا تو پیش قدم شدی 

کی اشتیتون داد زمانی‌که تا پای طلاق رفتین؟؟ پسره خودش خواست آشتی کنه؟ یا تو پیش قدم شدی

صد در صد خانواده ها 

خانواده ام برای ماشینشون شیرینی بردن زمانی که قهر بودیم 

اونام پسرشون و فرستادن برای این که باهام حرف بزنه 

حرف زدیم و آشتی کردیم

نا امید نشو عزیزم خدا بزرگه ایشاله به زودی ازدواج خوبی میکنی

ممنون عزیزم

تازه دو ماهه طلاق گرفتم ولی هنوزم دوسش دارم . ولی راستش ترسیدم این لجباز و خودبین بودنش در آینده عذابم بده و حس کردم آدم خودشیفته ای هست برای همین التماسش نکردم.  هر چند خیلییی پولدار بود ولی خب من فقط آرامش میخواستم ازش که دریافت نکردم هیچ وقت 

وقتی خودم این همه تلاش کردم و نشد می‌دونم که نمیشه می‌دونم این اخلاقش درست نمیشه خودش میگه چون نامزد ...

اشتباه تلاش کردی چرا وقتی مقصر نبودی برای آشتی پیش قدم میشدی؟ همین کار پررو کرده اونو میدونه هرچی بشه باز تو میری برا آشتی باید از همون اول اگه مقصر نیستی صبر میکردی تا خودش برگرده حتی اگه یک ماه هم طول کشید چنان سرد برخورد میکردی دیگه ماست خودشو کیسه میکرد 

الانم باید برید پیش مشاور هر دو تون هم به تو راهو یاد بده هم شوهرتو درست کنه

میگم این رفتار نامزدم دلیل منطقی ای برای طلاق هست آیا چون از یه طرفی هم عاشقشم

عزیزم ما نمیتونیم بگیم باید بری مشاور . یکی هست میتونه تحمل کنه یکی نمیتونه‌ . من خودم غرورم اجازه نداد بیشتر التماس کنم و میدونستم در آینده این قدرت رو ندارم که هی برم التماس ولی خیلیا میتونن با این اخلاق کنار بیان. 

نیاز قلبی من عشق و محبت و توجه بود ولی اون هیچ کدوم اینارو بهم نداد در عوض فقط پول داشت منم نتونستم تحمل کنم. شایدم کار اشتباهی کردم که تحمل نکردم نمیدونم