2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 39 پست
وای دقیقا مردا همیشه فک میکنن بهترشو پیدا کنن... دنبال ینفر ک براشون بچربه بچسبن بهش

جالبه بهترشم پیدا میکنن 

میدونی چرا چون اعتماد ب نفس برگ برنده شونو

چیزی ما خانما خیلی دست کم گرفتیمش

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

خواستگارم برگشت ب من گفت

تو خوشگلی خانواده دار و پولداری 

حتما ی ایرادی داری ک داری قایم میکنی

میبینیییییی

هیچ وقت محبت توجه لطف و مهربونی ما خانمارو آقایون خوبی تعبیر نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی از دست من ناراحت یا عصبانی شی

یا محکومم کنی ب درک نکردن شرایط تو 

اما ترجیه میدم من آدم بده باشم

شاید یکی هم جنس خودم یکم ب خودش بیاد و قدر خودشو بدونه

خواستگارم برگشت ب من گفتتو خوشگلی خانواده دار و پولداری حتما ی ایرادی داری ک داری قایم میکنیمیبینییی ...

اخه خواستگارام همشون ی ایراد بزرگ دارن که غیر قابل چشم پوشی بود ایشون درقبال اونا ی کوچولو بهتر بود و اینکه خودم زیر دست نامادری بزرگ شدم احساس کردم از پسش برمیام و دو به شک بودم واسه ادامه دادن گفتم تاپیک بزنم ببینم نظرات چجوره 

اخه خواستگارام همشون ی ایراد بزرگ دارن که غیر قابل چشم پوشی بود ایشون درقبال اونا ی کوچولو بهتر بود ...

ب من اکتفا نکن

با چن تا آدم عاقل دیگه مشورت کن

لطفا و خواهشا حتی اگر ی درصد خواستی بری جلو 

توام محکم شرط و شروط بذار

من هنوز اقا رو ندیدم عروسشون واسم تعریف کرد که حاضری با همچین آقایی ازدواج کنی بریم مراحله بعدی منم ...

😒😒😒😒فکر کنم واقعاا مغز خر خوردی بلانسبت. تحت هر شرایطی فقط میخوای شوهررر کنی.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

واله من ۳٠سالم بود و نامادری هم دارم اتفاقا.. یکی زنگ زد خونمون.. کسی هم خونه نبود خودم بر داشتم.. زنه مبگه اره برای پسرم دنیال دختر مجردم 😒😒🤣🤣پسرم زنشو طلاق داده به دختر ۵ساله داره یکی هم ۱سال و نیمه... نظرتت... گفتم اولا که نه. من دختر تو خونم. شما برو دنبال هم رتبه پسرت بگرد. دوما شماره منو کی به شما داده.. جواب نداد. اما میدونستم کی داده😏😏😏😒😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تاپیک من رو با عنوان در جلسه خواستگاری چی بگیم رو بخون

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.