2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 39 پست
🤣ای بابا 🤣😀😐

واللووو خو. چه خوش اشتها اقا تشریف دارن. دختر باشه چادری باسه ال باشه بل باشع 😒😒چشم عباس اقا فرمایش دیگه ای نبودددد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه دلت بخواد لباساتون ست باشه دلیل منطقی برای جدایی نیست.🫠 و در طلاق هم زن و مرد هر دو سهم دارند. بچه هم که نمیخواد، دلش میخواد خانم هم چادری و بدون آرایش باشه، به نظر میاد بیشتر آقا وسواسی و شکاک باشه

واللووو خو. چه خوش اشتها اقا تشریف دارن. دختر باشه چادری باسه ال باشه بل باشع 😒😒چشم عباس اقا فرمای ...

میدونی مردا اعتماد ب نفس بالا دارن

چیزی ک ما خانوما کم داریم

تازه باور کن فقط همون ی پوئن مثبت ینی پول دار بودنشو از الان داره فکر میکنه چطوری پتک کنه تو سر این بیچاره

من ی خواستگار داشتم دو تا بچه داشت

از هر لحاظ هم من سر تر بودم 

باز اون تو ذهن خودش فکر میکرد عه نکنه بهترش پیدا شه 

خدا شاهده ک دنیای مردا همینه

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

اینکه دلت بخواد لباساتون ست باشه دلیل منطقی برای جدایی نیست.🫠 و در طلاق هم زن و مرد هر دو سهم دارند ...

ب حرف مردا اعتمادی نیست

هیچی پیدا نکرده اینو گفته 

والا ک ردیف می‌کرد اینارو ک ب نیازام توجه نمیکنه چشش می‌جنبه حیا نداره فلانه بیساره 

ببین دیگه هیچی پیدا نکرده اینارو میگه

میدونی مردا اعتماد ب نفس بالا دارنچیزی ک ما خانوما کم داریمتازه باور کن فقط همون ی پوئن مثبت ینی پول ...

ارهههه دقیقااااا. کور از خدا چی میخواد دو چشم بینا. مرد بی پول از خدا چی میخواد یه زنه همه چی تموم که دیگه مجبور نشه تخماشو جا به جا کنه 😑😏🤣برای پیشرفت و بعدم که زنه حرف زد میگه من همین بودم تو دنیال شوووووهر بودی کی بهتر از من 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ب خاطر هیچ مردی از خواسته هات نزن

حتی اگر پولدار ترین و خوشتیپ ترین و جذاب ترین و ....باشه

چون اون از کوچکترین خواسته اش نمیگذره 

همین الان داره فکر میکنه و سایزهای مختلفتو بررسی میکنه 

چادری و مذهبی می خواد بره تو قشر مذهبی ها چرا میخواد طرف مقابلش و تغییر بده

زنی میخواد ک دنبال مد نباشه چرا دنبال دختر مجرد ک تجربه های دوس داشتنی و طالبه

بچه نمیخواد بره با خانمی آشنا بشه ک قدرت باروری نداره 

نه این که ی دختر مجرده و مجبور کنه باردار نشه

تهشم فکر نکن فداکاری کنی میاد ازت تشکر کنه

تو اولین دعوا برمیگرده بهت میگه حتما ایرادی داشتی ک خانوادت راضی شدن تورو ب من بدن

ب خاطر هیچ مردی از خواسته هات نزنحتی اگر پولدار ترین و خوشتیپ ترین و جذاب ترین و ....باشهچون اون از ...

من هنوز اقا رو ندیدم 

عروسشون واسم تعریف کرد که حاضری با همچین آقایی ازدواج کنی بریم مراحله بعدی 

منم پوئن های خودمودارم اقا ۶۵ من ۷۲ ایشون شغلش ازاده و دیپلم من تحصیل کرده رشته حقوق و دنبال کار دولتی که خواهراشون دادگستری هستن عروسشون گف به خواهرشورم میسپارم واست جور کنه 

خودمم خونه دارم مادرمم واسم ماشین خریده هرچند خونم شهرستانه و ماشینم پراید 

اما خب وضع مالی ایشون خیلی بهتره 

درکل چون ازدواج کم بود و تنها گزینه خوبی که از خواستگارام داشتم تقریبا این بهترین بود ۳۲ سالمه میترسم کسی نیاد دیگه سراغم !😀

من هنوز اقا رو ندیدم عروسشون واسم تعریف کرد که حاضری با همچین آقایی ازدواج کنی بریم مراحله بعدی منم ...

اخ که اگه الان روبروم بودی قشنگ برات تعریف میکردم دردسراشو 

پول دار بودنش با اولین دعوا دیگه برات عادی میشه

ببین حتی تو برای ی خوابیدن ساده تو اتاق خواب مشترک با همسرت هم ممکنه ب داستان بخوری

دیگه تا تهش برو 

باز اگر تجربه ازدواج داشتی و شرایط مشابه اون آقا یکم می‌شد ی سری چیزارو هندل کرد 

اما تو فرق داری تو مجردی

میدونی مردا اعتماد ب نفس بالا دارنچیزی ک ما خانوما کم داریمتازه باور کن فقط همون ی پوئن مثبت ینی پول ...

وای دقیقا مردا همیشه فک میکنن بهترشو پیدا کنن... دنبال ینفر ک براشون بچربه بچسبن بهش