2777
2789
عنوان

باز کردن رگ های قلب 🥲

83 بازدید | 10 پست

خانوما گرفتگی رگ خطرناکه ؟ 

یه رژیم برای گرفتگی میدید ؟ 

چقدر طول می‌کشه که گرفتگی ها باز بشه 

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

برای گرفتگی رگ قلب فقط باید بری انژیو.و بعدم فنر بزاری.. با رژیم باز نمیشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید برید متخصص براتون انژیو بنویسه بعدا تشخیص میده که باید بالون بزنه یا عمل باز

عزیزم فعلا قرص داده

اونا رو مصرف کنم تموم شه بعدش برم یا نه الان برم ؟ 

چون سی تی اسکن نوشته بود برام اما بیمارستانی که دکتر پیشنهاد داده نوبت خالی نداره اصلاااااااا 😑💔

حدودا نصف قرصامو خوردم

عزیزم فعلا قرص دادهاونا رو مصرف کنم تموم شه بعدش برم یا نه الان برم ؟ چون سی تی اسکن نوشته بود برام ...

اگه زودتر بری بهتره 

بابام گرفتگی قلبش نه با اکو نه با سی تی مشخص نشد فقط انژیو نشون داد 

اگه گرفتگی جدی باشه دارو خوردن تاثیر نداره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
اگه زودتر بری بهتره بابام گرفتگی قلبش نه با اکو نه با سی تی مشخص نشد فقط انژیو نشون داد

عه مرسی عزیزم 

دست گلت درد نکنه 🌹