2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما عروسی گرفتیم ی میلیارد شد ولی خونه نخریدیم خیلی راضی هستم واقعا هر دفعه ناراحت یا عصبی نمیشم یا اینکه فیلم عروسی رو می‌زارم نگاه میکنم واقعا خاطرات مهمی هستن تو زندگی

من مامان میشم ☺️💪

ما عروسی گرفتیم ی میلیارد شد ولی خونه نخریدیم خیلی راضی هستم واقعا هر دفعه ناراحت یا عصبی نمیشم یا ا ...

عزیزم چه تاریخی عروسی گرفتین؟ میشه از نوع و مدل پذیرایی و این چیزا برام بگی؟ 

حتمااااا بگیر چون هییچ دختری دلش نمیخاد بدون جشن و لباس عروس بره خونه اش درصد کمی براشون فرق و اهمییتی نداره یه جشن جم و جور بگیر ولی بگیر شما که خداروشکر پیشرفتتون و کردین خونه خریدین یه جشن جم و جور عقبتون نمیندازه چون اصل کاری خونه بود خریدین جشن بگیرید بلخره یه مقداریش در میاد از کادوها و بقیه اش هم جور میشه پول میره و میاد 

عزیزم چه تاریخی عروسی گرفتین؟ میشه از نوع و مدل پذیرایی و این چیزا برام بگی؟

من تقریبا میشه یک سال و هفت ماه از عروسیم میگذره عزیزم ما ترک هستیم و عروسی هامون خیلی شلوغه و زن و مرد هم قاطی هستن چون پوشش بدی نداریم همه لباس محلی هستند و رقص هم محلی 

عروسی ها کم کم از هفتصد هشتصد نفر شروع میشه تا دو هزار و سه هزار نفر 

بعد غذا هم برا هر نفر ی تیکع گوشت خیلی بزرگ و برنج محلی و.. هست 

من مامان میشم ☺️💪

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز