2777
2789
عنوان

بچه ها از دستتون خیلی ناراحتم

255 بازدید | 3 پست

سلام عزیزم 😌 🫶🏻 💖 

صبح زیباتون بخیر 

واقعا باید یه صحبت جدی باهاشون بکنم خیلی از دستتون ناراحتم . حالا شاید براتون سوال پیش بیاد که چرا ناراحتم ؟ به این دلیل که الکی کام خودتون تلخ می کنید. زندگی برای خودتون سخت می کنید ، من از هر ده تا تایپکی که میرم محتوا هشت تاش با موضوع اینکه من خیلی افسردم ، من هیچ امیدی ندارم ، ..... دوستان عزیز من دنیا خیلی کوتاه تر از از اونی که اینقدر توش به خودتون حس منفی بدین ‌. حس منفی ، افکار منفی ، افراد منفی خلاصه هر چیز منفی جذب می‌کنه ، همیشه مثبت فکر کنید زندگی به این زیبایی به این قشنگی ازش لذت ببرین اینقدر به زور به خودتون تلقین نکنید که افسردین شما افسرده نیستین فقط برای زندگیتون هدف و برنامه ندارین یک برنامه و هدف برای خودتون تعیین کنید. حول محور اون جلو برین ، انسان بدون هدف انگیزش از دست میده 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

کاش زندگی بااین‌جمله های انگیزشی راحت و زیبا میشد

مثله اینه که دراز بکشی و دعا کنی همینطوری دراز کش لاغر بشی

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

کاش زندگی بااین‌جمله های انگیزشی راحت و زیبا میشدمثله اینه که دراز بکشی و دعا کنی همینطوری دراز کش ل ...

آره عزیزم درست ولی همون دراز کشیدن افسرده بودن چیزی درست نمیشه

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا 

همه این چیزها از فکر نشات می گیره 

فاجعه سازی ، آشفتگی ذهنی ، اضطراب بیخودی ، روان نژندی و هزار تا بیماری روانی دیگه به خاطر افکار اشتباه ماست . 

روزانه هزار افکار منفی به سر ما میاد ما باید به اونا توجه نکنیم یا کمتر توجه کنیم 

افکار منفی فقط و فقط به خودمان ضربه می زند روابطمان رو خدشه دار می سازد

بیایید برای خودمون ارزش قائل باشیم و فکر های منفی و نا صحیح رو کنار بذاریم .