2777
2789
عنوان

قربون صدقه به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 28 پست

تمام سعی خودتو بکن با شوهرت راحت باشی، اگر از الان نگفتی دیگه تا آخر زندگیت از این نوع حرف زدن با شوهرت خجالت میکشی، هرچی اوایل زندگی بودی دیگه خجالت نمیکشی تا ابد باشی، تجربه منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که تازه عقد کردی کلی عشقولانه تو پیام میفرستین همین هم خوبه😂😂 میترسم پس فردا شوهرتون رو قورت بدین از قربون صدقه بعد بگین عاشقتم برگرد .... 😂😂 

والا خیلی راه داری ...یه دفعه به اوج هرچیزی نرس ....تعادل هم حتی در پیامکها هم باید باشه

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
خوب واقعا میشه ازروتجربه میگم اولا زیادقربون صدقش میرفتم خیلی خودش دست بالا میگرفت الان اون قربون صد ...

اخه مردا واقعا نیاز دارن بهشون بعضی حرفا نیرو میده تو بیشتر جاها نمیدونم والا😑😕😊😊😊😊😙😍

از من بتو نصیحت خیلیم قربون صدقه نرو ۸۰ اون۲۰ تو🙂🙂😉

آره دقیقا بنظر منم درست میگید.

بهشم گفتم

اما اگه تو حرفام جوری باشم که بهش کمک کنم چی بهم بگه یا مثلا دوس دارم تو بهم زنگ بزنی یا به سمتی سوقش بدم که حرفا و استیکرای عاشقانه ردوبدل کنیم و ... فکر نمیکنه کمبود محبت دارم و جلوش کوچیک نمیشم؟ یا برعکس خوشش میاد؟

منم حس بدی بهم دست میده من خیلی جلو برم تو ابراز محبت

ولی اگه این کارو نکنم و شروع کننده نباشم اون نمیدونه چیکار کنه

آره دقیقا بنظر منم درست میگید. بهشم گفتم اما اگه تو حرفام جوری باشم که بهش کمک کنم چی بهم بگه یا م ...

بهش بگو وقتی بهم زنگ میزنی خیلی انرژی میگیرم 

بگو وقتی فلان حرفو بهم میگی مثلا تو فلان وقتا بهم ارامش میده 

من یبار کلی قربون صدقم رفت گفت خانومم و.... یهو خودمو الکی پرت کردم تو بغلش گفتم اخخخ من که ملدم حالت بچگونه خیلی خوشش اومد ازون وقت خیلی بیشتر میگه 😀😀خیلی تاثیر داره بچگونه حرف بزنی یا وقتی چیزی میگه ذوق کنی