یادش بخیر مادر بزرگم همیشه خوراکیاش دم دست بود .اکثر هم چیزهایی مثل آلوخشک یا ناردونه و....چیزایی که من خیلی دوست داشتم .یه وقتایی ازشون می خوردم یه روز زن عموم گفت قایم کن که نخوره گفت خودش باید یاد بگیره جلو خودش بگیره نخوره .بعدش هم برام شرایط گذاشت که اگه بدون اجازه من بخوری حرومه و اگه نخوری روزی یه دونه جایزه ات میدم .تو اون شرایط بچگی لذت نخوردن اون چیزی که دم دستم بود و نخوردم خیلی بیشتر از لذت جایزه بعدش بود .خود داری واقعا هم آرامش میاره هم لذت داره ....هم اینکه آدم ها رو از تموم صفت های بد و کارهای بد دور می کنه مثل مال حروم خوردن ،مثل خیانت و.....
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
اره اینو باید پدر و مادرت یادت میدادن که زن عمو و مادر بزرگت همچین حرفی نخان بزنن بهت ... پسر من از سن همینو بهش یاد دادیم جایی رفت در حد معمولی چیزی بخوره و هرچیزی دست کسی دید هرگز بهش نگه بده و بیاد خونه بهمون بگه تا براش بگیریم .. و تا الان از هر چیزی بهترینشو خورده و پوشیده ... اینقدر همه چی فراوان بوده براش که دیگه براش مهم نیست چیزی جایی ببینه
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑