2777
2789
عنوان

رابطه

420 بازدید | 22 پست

بنظرت دوسم داره شما  بهتر می‌دونی 

غرور داره یکم 

ولی با شرایط من 7 ماهه خداروشکر رابطه عالی داریم خداروشکر پسر عالیه از همه لحاظ 

کلا تو این 7 ماه نرفتیم دیت 

چیزای مثبت 18 هم نمی‌خواد حتی بوسه 

ولی بحث کات بشه یعنی من امتحانی بگم 

میگه من ترس از دست دادند رو ندارم ولی خیلی دوست دارم نمی‌خوام از دستت بدم الان هرطور راحتی میخوای کات کنی کات کن  

سر غرور 

منم ازش فاصله گرفتم 

میگن اینطوری وابسته میشه و جذب میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داره ولی عاشقت نیست

ایول همینه گلم 

قشنگ میدونم دوسم داره ولی عاشقم نیس 

برای همین دنبال سیاست اینام برای عاشق کردنش 

من خودمم عاشقش نیستم دوسش دارم 

چون عشق اولم میشه پسرعمه دوست پسرم 🤣🤣🤣🤣 

یه دختر مهربونمنطقیخوش برخورددانا عاقل باشرابطه تون رو تقویت کنینواسه چی فاصله میگیری ازش که جذب بشه

مرسی عزیز دل 

میگن همیشه در دسترس پسرا نباشین 

واقعا این روابط مسخره دیگه لوس شده....بله من کاملا موافق با روابط مثبت با جنس مخالف هستم بدون حس وابستگی.....کاملا موافق با روابط احساسی قلبی که هدفمند هستن موافقم.....اما این روابطی که سرو تهش معلوم نیست چین و متاسفانه همه هم اکثرا درگیر این روابط پوچ هستن اصلا قبول ندارم......بنظرم فکرتو درگیر نکن

چه طور دوستی هست یه کافه هم نرفتین چه طور عالی هست وقتی باهاش بیرون نرفتی پشت گوشی همه عالین چند سال ...

چون شرایط من سخته اون کنار اومده 

سن منو اون کمه