2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر باید گردش حساب داشته باشی ک وام بدن؟ از کجا باید گردش حساب رو بفهمی

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

چقدر باید گردش حساب داشته باشی ک وام بدن؟ از کجا باید گردش حساب رو بفهمی

من تمام کارم با بلوئه

حقوقمو انتقال میدم بلو

تراکنشام

کارت ب کارتام

میانگین هر ماهت ده میلیون باشه

خب فعال شد باید ب درخواست همون جا داره مراحلش رد میکیند 5 دقیقه طول میکشه واریز میشه

برامنم ۳روزه نوشته هروقت واریز شد اطلاع میدم 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
نه اتفاقناینکه بدونه ضامنه عالیهالبته من هدفم این ده تومن نیستاون چهل میلیونه هستش

می‌دونم ولی اینکه به همون اندازه که گردش حسابت هست همونقدرمیده منظورم بود

خب چرابیش ترازگردش حساب نمیشه اینا

2790
2778
2791
2779
2792