2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 37 پست
کاملا منطقی و عاقلانس پیشنهادت نگه داشتن تو اب نمک که یه خریه داره بهمون میرسه دیگه ...جالب اینه این ...

اوهووو اگه مالی نیست که بزار بمونه واسه همون دختر خاله ش .ان شاءالله یکی بیاد تو زندگیت که چشاشون در آد از حسادت .فقط خودتو کوچیک نکن .هر چی باشه دختر خاله ش بیشتر خودشو میچسبونه خیلی عادی و شاد باش جلوشون بی خیال

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
میدونم شما ناراحتی ولی باعرض پوزشپسره با این کارش داره میگه حسی به شما ندارهو علاقه اش به دختر خاله ...

بله دقیقا منم همچین برداشتی کردم تو دیدی من کادو بردم برا پسرت پسفرداش خواهرزادتو برداشتی با یه کیک مسخره بردی از دوتاشون عکس گرفتی دادی خالش استوری کرد که به من اینو بفهمونی دیگه !!!

منم فهمیدم دیگه پیگیریت چیهههه!؟!؟!

مادرش دوبار زنگ زد یبار درست بعد دیدن استوری با بهونه مسخره لنگ ظهر اونم که من خیلی خشک زیر یه دیقه قطع کردم 

فرداشم زنگ زده که چیشده چرا نیستین نکنه مریضی؟ نگرانی هس!؟

پسفرداشم پسرش پیگیر که چته حال نداری !!!!

گفتمم برگشت همچین ج داد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهووو اگه مالی نیست که بزار بمونه واسه همون دختر خاله ش .ان شاءالله یکی بیاد تو زندگیت که چشاشون در ...

اصلا خواهر به قدری دلشکستم که نمیتونم دیگه بااینا چشم تو‌چشم شم هفته ای چند بار با مادرش میرفتیم اموزشگاه 

اونم قطع کردم که نبینمش اصلا 

عین پرنسس میرفتم از دم در ورش میداشتم چون زانوهاش درد نکنه ارتروز داره ... اون آدمیت من 

اینم اینا !!!!!

وقتی تو منو به پایینتر ا خودم میفروشی و ناراحتیمم برات ارزش نداره بی اهمیت جلوه میدی پس برو دیگه 

بی خیال خودشون رو‌گرفتن زن داییت تا وقتی دختر خواهرش باشه نمیزاره پسرش بیاد سمت تو عمدا این کارو کرد ...

همینطوره اخه در ظاهرم طوری برخورد میکرد که انگار با من راحته اموزشگاهو با من میرفت که نه خواهرم اینا راحت نیستم زیاد باهاش خیلی طول میده فلان ... از دخترشم فراری بود من نمیدونم چرا یهو کیک اون عزیز شد عکس دو نفره دادن بیرون من گهی شدم 

همینطوره اخه در ظاهرم طوری برخورد میکرد که انگار با من راحته اموزشگاهو با من میرفت که نه خواهرم اینا ...

اه اه چرا خودت را دست پایین میگیری چرا گهی بشی خب دوست نداره به درک اتفاقا مثل قبل باش ولی کم رنگ تر اگه گفتن چته بگو سرم شلوغه مطمئن باش یه نفر عاشقت میشی از همه نظر درجه یک 

[QUOTE=389549699]همینطوره اخه در ظاهرم طوری برخورد میکرد که انگار با من راحته اموزشگاهو با من میرفت که نه خواهرم اینا ...[/QUOTE

چندین سال پیش همین موقعیت برام پیش اومد پسره با رفتارش نشون میداد منو میخواد ولی مادره یه روز خوب بود یه روز بد خیلی حالم بد بود اون دوران تا اینکه دیگه کلا بیخیال شدم چون خیلی پسره مامانی بود میدونستم تهش هرچی مامانش بگه میشه 

بعد چند وقت من ازدواج کردم اونم همون سال با دختر خالش ازدواج کرد دخترخاله نه با مادرشوهره خوبه نه با شوهرش چند بار هم تا پای طلاق رفتن 

ولی خداروشکر من از زندگیم خیلی خیلی راضیم

الان هروقت مادرش منو میبینه با حسرت نگام میکنه و پیش یه نفر هم گفته خودم پسرمو بدبخت کردم با اشتباهی که کردم 

کاش دلیل ناراحتیتو نمیگفتی کم کم ارزشی ک قبلا برات داشتنو بردار روشون اگه قصدی داره خودش میاد جلو اگه هم نداره دیگه شما سرویس الکی نمیدی و غصشو نمیخوری،،الانم ناراحت نباش چیز مهمی نیست اخه خودت میگی همچین مورد خاصیم نیست

ببین استارتر نمیخوام ناراحتت کنم ولی کلا کسی که زیاد جلو چشم باشه اصلا نمیشه به عنوان دیگه بهش نگاه کرد و همون نگاه خواهرانه هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
کاش دلیل ناراحتیتو نمیگفتی کم کم ارزشی ک قبلا برات داشتنو بردار روشون اگه قصدی داره خودش میاد جلو اگ ...

من مورد خاصیم تا اون ! اینش سوزندس🫠

اره کلا بسه کلی خودمو فرش زیر پا کردم اخه خواهر نمیگفتمم اینا خودشون میدونستن من از چی دلخورم از زرنگی به روشون نمیاوردن منم که مهربوووون با یه زنگ و پیام دوباره روال سابق ادامه پیدا میکرد ...

اخه تا کی !!! صاحب عزا رو یه ماه مرهم میشن لعنتی ۴ ماهه مرهم دردتونم این بود جواب من !! من پاپیچ پسرت که نبودم حالا علاقه ایم اگر بود از جانب من اگر دیدی تو نداری این علاقر‌و اروم اروم به من رو نده من میرم ! دگ چرا به من پیام میدی از اونور انتحاری میزنی عکس دو نفره پسرتو با خواهرزادت میندازی میدی خواهرت استوری کنه !!!

حرمت ادمو میشکنن بعد میگن چتههههه

ببین استارتر نمیخوام ناراحتت کنم ولی کلا کسی که زیاد جلو چشم باشه اصلا نمیشه به عنوان دیگه بهش نگاه ...

نه کاملا حق با توعه عزیزم من اشتباه کردم انقدی از محبت و پول و وقتم مایه گذاشتم رودل کردن گفتن اینکه همیشه هست ناراحت نمیشه بشه هم با یه نیم نگاه دلشو به دست میاری کیک داغون اونو بذار تا ناراحت نشه !!!

منو ناراحت کردن بخاطر یکی که ده سال از خودم کوچیکتره 

[QUOTE=389549699]همینطوره اخه در ظاهرم طوری برخورد میکرد که انگار با من راحته اموزشگاهو با من میرفت ...

الهی عزیزم خداروشکر که خوشبختی ❤️‍🩹

ببین سوسکی متوجه شده بودما من دارم محبت میکنم خوبی میکنم اما مامانش بااینکه با من میره میاد یجورایی انگار حس حسادت پنهون داره

... ولی برا خودش ضرر کرد من چی عایدم میشد تو اون رفت و امدا ؟! هیچیییییییی به والله فقط تو این چهار ماه فقط دلم شکسته همین 

منتها به روم نمیاوردم که شاید غم دارن شلوغش نکنم 

الان این یکی دیگه تیر خلاصی بود 

من فقط به اون دوتومنی فکرمیکنم که سوخت شد

دو و نیم خواهر 🥲 فکر کن من همون کادو رو برا خودم دلم نمیاد بخرم ولی برااون با ذوق کردم 

بدیش اینه با خواهرم رفتیم خریدیم و دادمش

و خواهرم روز تولدش اول استوریو دید اورد عکس دو نفرشونو گف بیا ببین خالش چی گذاشته ! خودشم که کیکشو گذاشته !

کادوی تو اندازه کیک داغون این ارزش نداشته