2777
2789
عنوان

می خوام عکس خودمو بذارم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 73 پست
حبیب اومد تو ذهنم😂

🤣🤣🤣

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین این همه آدم میخوای با من صحبت کنی‌؟😅چه عجیبباشه چشم

شاید دلیلی هست که برای صحبت میخوام با شما صحبت کنم عزیزم🤍چشمات پرنور

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

شاید دلیلی هست که برای صحبت میخوام با شما صحبت کنم عزیزم🤍چشمات پرنور

شک ندارم حتما به خاطر سنمه😂❤️درخواستو قبول کردم عزیزم

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

و قسم به تک تک قطره های خونی که در رگ هایم جاری است من هرگز کسی را که باعث شد در این شب فرخنده فرآیند آپلود عکس هایمان دچار اخلال شود نخواهم بخشید باشد که دچار نفرین آپلود شود یعنی هیچ گاه نتواند در زندگی اش فایلی را آپلود کند شاید انگاه ما را درک کند

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

آخه بدبختی اینه لینک هم سایت اجازه نمیده بزاریم

آخه بدبختی اینه لینک هم سایت اجازه نمیده بزاریم

کلا دست و پامون و بستن تو این چند دقیقه پایانی قبل اینکه تاپیک و ببندم می خوام به تبلیغ پودر جلبک خیره بشم شاید دلش به حال نگاه مظلومم سوخت و عکسم و آپلود کرد

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

عزیزم لینکش کن بذار امضات

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

کلا دست و پامون و بستن تو این چند دقیقه پایانی قبل اینکه تاپیک و ببندم می خوام به تبلیغ پودر جلبک خی ...

عزیزم چطوره لینک عکس هامونو بزاریم تو امضامون؟

عزیزم چطوره لینک عکس هامونو بزاریم تو امضامون؟

فکر خوبیه، من الان تاپیک و ببندم یا باز بذارم؟ 

فکر خوبیه، من الان تاپیک و ببندم یا باز بذارم؟

به نظرم تاپیک و ببند یه تاپیک دیگه بزن اونجا اینکارو انجام بدیم

آخه الان همه رفتن از این تاپیک

به نظرم تاپیک و ببند یه تاپیک دیگه بزن اونجا اینکارو انجام بدیمآخه الان همه رفتن از این تاپیک

باشه عزیزم 🌼

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792