2777
2789
عنوان

من نجنگیده تو را باختم جانم💔

171 بازدید | 17 پست

منن ادمش نبودم نمیتونستم وارد این بازی سخت شعم میدونستم پدر مادر لحبازی دارم اما هیج تلاشی برای داشتنت نکردم فداتشم 

شاید دست روزگار ما رو ی جایی دوباره بهم برگردون خدا رو چ دیدی اون خدای آرزوهای محاله💔🥲

ما قول دادیم بهم ک برسیم ما امام رضا زو واسطه کردیم ببخش من و ک باهات دیگ حرف نمیزنم ببخش ک خدم بات از رابطه بیرون اومدم چکار کنم مامانم انق ظالم شده بود ک منو مجبور کرد دست رو قران بزارم ک دیک بهت پیام ندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به یه ورت بگیر بخواب باو

باریکلا

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

به یه ورت بگیر بخواب باو

تاپیکو تا نصفه خوندم داشتم رد میکردم کامنت تورو دیدم😂😂

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بعدشم بیخیال باشی طررف بیشتر میاد سمتتتجربع اینو میگههرچقد زار بزنی انگار فایده ندارخ

ولی من دیگه پیگریش نشدم اومدم از اون رابطه بیرون دیک نخواستم بهش پیام بدم اخع رابطه بی هدف ب چ درد میخورد جز وابستگی و درد

بعد کارا ما از این حرفا گذشته بودم ما دو طرف عاشق هم بودیم این پدر مادرم بودن ک نخواستن