2777
2789
عنوان

جوش و بثورات پوستی و گال کدومش

57 بازدید | 8 پست

سلام من رو دوتا دستام یک نقطه مشترک دونای ریز اندازه سر سوزن زده اول دست چپ بود بعد دست راستم و گفتم شاید حساسیت ب مایع ظرفشویی 

امشب تاپیک خوندم برا گال ترسیدم نکنه اون باشه خارش نداره مگر بخارونی تحریک بشه.. مشکل اصلیم خارش شدید سرم هست اونقدر ک تو دوسه شب تعدادی  جوش زده سرم بشدت چربه و زود بو میگیره.. اینک میگم زود مثلا امروز بری حموم فرداش حس کثیفی داره سرم... و اینکه رو ساق و باز هامم جوشای ریز قهوه ای وجود داره و همین طور پاهام بالاتر از زانو عایا شما داشتین همچین چیزایی و راه حلی دارین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خارش نقاط خاصی باید باشه.. آخه من هروقت میام تو رختخواب خارش بدنم بیشتر میشه

اره عزیزم یه روش هم هست برای مطمئن ترشدنش

جوهرو اگر بریزی بین انگشت ها. ینی دقیقا لای انگشتای دست ته تهش اونجایی ک انگشترمیندازیم بعد با یه پنبه تمیزپاک میکنیم وقتی ک پاک کنیم اگر جوهرپاک شد و هیچی معلوم نشد ینی گال نیس ولی اگر همون بین انگشتا حالت دون دون پررنک شد ینی سوراخیه ک حشره ازش میره داخل و مشخص میشه 

این ینی گال گرفتی... لحاف تشکتم روشو عوض کن جنس پارچشو عوض کن یاهم بشور اتو کن. سرتم چک کن خدایی نکرده شپش نگرفته باشی