2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدابچه میخوادجالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 41 پست
ادم یه چیزایی تو این سایت میشنوه که شاخ در میاره ، احتمالا اون اقا از این رفتارش لذت میبره و یجورایی ...

مرد دهن لق و بی حریم هستاااا.  ولی خیلی کم هستن. ایناهمونایی هستن که تو خانواده یاد نگرفتن هرچیزی نگن. هرچی که گفتن بهشون خندیدن و تشویق کردن و منعی نداشتن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیخیال دختر ، خودتو گول میزنی یا بقیرو؟ شوهره تو از کجا باید دکتر زنانه خوب و حاذق بشناسه ؟ مگه شوهر ...

خودشوهرم اومداینجوری گفت بهم

گفت به نظرتوکدوم دکترخوبه میخوان برن دکتر بگم بهشون اینجوری اابته راست میگی الانکه فکرمیکنم یکم عجیبن یه سری دیگم شوهرم گفت اومده گفته زنم میخوادبره لیزرکجابره خانوم توکجامیره وفلان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فانتزیش چیه نفهمیدم

یعنی از اینکه میاد مسائل خصوصی و زناشوییشو برای یکی دیگه تعریف میکنه لذت میبره ، بنظرم به همسرت بگو ازش دوری کنه 

ممکنه همسرتم تحریک کنه که مسائل خصوصی و جنسی خودتونو برای ایشون تعریف کنه ، چند سالشونه؟؟؟

یعنی از اینکه میاد مسائل خصوصی و زناشوییشو برای یکی دیگه تعریف میکنه لذت میبره ، بنظرم به همسرت بگو ...

چراتابه حال دقت نکرده بودم الان شماهاگفتین دارم فکرمیکنم کم کم به این نتیجه میرسم خیلی همه چیوبه شوهرم میگه حتی شوهرم میگفت زنش گرم مزاج هست وسردمزاج نیس حتی میگفت مادرش ولی سردمزاجه چون زن دوستش به دوست شوهرم گفته بوده اینوواونم اومده به شوهرم گفته بعدشوهرم میگفت به من

مطمعن باش از سایز سینه زنای همدیگه هم خبر دارن

نه بابا فکزنکنم تااین حدیعنی میگی شوهرمنم میره به اون میگه ازمن؟بعیدمیدونماهمسزم غیرتیه خودش تعصبیه

یه سری خمون موقع که گفتم من بهش گفتم اینکه من رفتم لیزربه وقت به دوستت نگی گفت مگه میشه همچین چیزایی روآدم‌بگه وفلان

شوهر من سربازیش مرزبانی بود 

تعریف میکنه میگه یکی از هم خدمتی هاش متاهل بود و بخاطر اینکه متاهل بوده تند تند بهش مرخصی میدادن ، هر دفعه میرفته مرخصی  و میومده ، مینشسته تو جمع رفیقاشون تعریف میکرده که اره رفتم با زنم فلان کارو کردم و اینا ، شوهرم میگه چندبار کشیدمش کنار بهش گفتم این چیزارو نگو درست نیست ، میگه هر سری میگفتم متوجه اشتباهش نمیشد اخر دعواشون شده بود و اونقدر پسررو زده بود که دو هفته اضافه خدمت خورد بخاطرش، تعریف کردنی هم کلی پسررو فحش میداد ، میگفت خیلی بی غیرت بود