2777
2789
عنوان

لوازم آرایش چ مارکی بخرم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 53 پست
واس کانتور پالت بگیرم یا جدا بگیرم؟ رژ گونه چی ؟

پلت راحت تره دستت باز تره ارزون تر در میاد تا اینکه جدا جدا بخری 

ولی چون حرفه ای نیستی یه پلتی بگیر که رنگای پایه نچرال داشته باشه در اصل اون رنگای اصلی 

رژگونه استیکی میتونی بگیری بزنی پشت دستت گرمش کنی بعد بزنی الانم رژگونه های خیس خیلی ترند شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پلت راحت تره دستت باز تره ارزون تر در میاد تا اینکه جدا جدا بخری ولی چون حرفه ای نیستی یه پلتی بگیر ...

پالت میگن یا پلت؟ 

خب بخوام اینو بگیرم چی بگم ؟ 

ب فروشنده بگم رنگاری نچرال میخوام؟

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

پالت میگن یا پلت؟ خب بخوام اینو بگیرم چی بگم ؟ ب فروشنده بگم رنگاری نچرال میخوام؟

جفتش و میگن 

ببین بهش بگو یه  پلتی بهت بده که رنگای پایه توش باشن و نچرال نسبت به رنگ پوستت که زیاد تیره نشه برات

یسری پلتا رنگای حرفه ای دارن به کارت نمیاد 

بعد باید ببینه روی نوع  پوستت کرمی بیشتر میشینه یا پودر

ولی کلا نظر منه ببخشید اما لوازم آرایش و یبار با کیفیت خوب بگیری بهتره یا چیزای متوسط بگیری 

منم خودم خورد خورد سعی میکنم برندای خوب بگیرم حالا مثلا نه خیلی خفن و انچنانی ولی یچیزی که خوب رو پوست بشینه

بعد چه مراسمی میخوای بری؟

ولی کلا نظر منه ببخشید اما لوازم آرایش و یبار با کیفیت خوب بگیری بهتره یا چیزای متوسط بگیری منم خودم ...

واس خاستگاری و نامزدی میخوام 

حقیقتن نمیخوام  ۴ میلیون پول کرم پودر بدم حرفت درسته ها ولی خب عادت ب خرج این جوری ندارم 

بعد بخوام رژ گونه استیکی بگیرم واس پوست گندمی چه رنگیشو پیشنهاد میدی ک رو ارایش پایه بشینه

واس خاستگاری و نامزدی میخوام حقیقتن نمیخوام ۴ میلیون پول کرم پودر بدم حرفت درسته ها ولی خب عادت ب خ ...

اره میدونم 

خاستگاری خودته ؟؟🫠🫠

برای پوست گندمی میتونی تو تناژ رنگیه ملایم بزنی یا صورتی ببین بستگی داره ارایشت چه تناژی داشته باشه اما رنگای هلویی یا مرجانی  گلبهی تیره یا صورتی ملایم و رنگای نود

اره میدونم خاستگاری خودته ؟؟🫠🫠برای پوست گندمی میتونی تو تناژ رنگیه ملایم بزنی یا صورتی ببین بستگی ...

یا سایم رو تناژ هلوییه یا رو تناژ گرم و قهوه ای ببخشیدا اذیتت کردم

اره میدونم خاستگاری خودته ؟؟🫠🫠برای پوست گندمی میتونی تو تناژ رنگیه ملایم بزنی یا صورتی ببین بستگی ...

اره عزیزم 

ولی ببین پرایمر و حتما بگیر خیلی جوابه باعث میشه آرایشت بهتر شه منافذ و ببندقبلش خوب صورتت و ابرسانی ...

بنفیت داشتم قبلا الانم میخوام همونو بگیرم اوکیه؟

یا سایم رو تناژ هلوییه یا رو تناژ گرم و قهوه ای ببخشیدا اذیتت کردم

اگه سایت هلویی عه میتونی مرجانی بزنی یا صورتی هلویی یا یه رنگ نود گرم 

اگه  قهوه ای و نوده رزگلد خیلی خوب میشه مرجانی روشن

فقط اگه پوستت گندمی عه رژگونه تیره نزن چون باعث میشه پوستت تیره تر دیده باشه 

بعد سعی کن از رژگونه های شفاف و براق استفاده کنی عالی میشه