2821
2789
عنوان

سفر اربعین

367 بازدید | 48 پست

واقعا آرزو دارم یکبارم شده اربعین برم اما اطرافیان همش میگن نه خوب نیست گرمه، امنیت نیست و...

در کل خیلی آدم رو دلسرد میکنن😀نظر شما چیه؟ اگر رفتین قبلا چطور بوده؟

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

من باورم نمیشه امسال قرارع برم

باتمام اینکه فپق العادع تنبلم تو راه رفتن و ابنکه از گرما متنفرم 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

من باورم نمیشه امسال قرارع برمباتمام اینکه فپق العادع تنبلم تو راه رفتن و ابنکه از گرما متنفرم

عزیزم ان‌شاءالله روزیتون بشه التماس دعا🥺

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باورم نمیشه امسال قرارع برمباتمام اینکه فپق العادع تنبلم تو راه رفتن و ابنکه از گرما متنفرم

منم😍

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

توی این سفر خدا و ائمه هواتو دارن. مثل سفرای عادی نیست عزیزدلم. این سفر همچیش با عشقع.

اصن خود عشق ب امام حسین باعث میشه ناخوداگاه صبور بشی دربرابر سختی هاش

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

منم😍

خداروسکررر😍

تاپیک اخرم دوست داشتی بخون. بخدا منکه معجزع شد تونستم برم🥺

منم😍

حسودی**َ

میگم شما هم اطرافیانتون مثل مال من هستن یا حمایت میکنن؟ 

سفر فوق العاده ای هست. امنیت هم داره. نباشه نمیذارن یک نفر هم خارج بشه. 

گرما هست ولی روز جایی نمیری معمولا. تردد شب و صبح زود هست 

همه جا کولر دارن. 

حتی تو حیاط هاشون هم کولر میذارن. 

این مسیر رو بری فقط عشق،  صفا،  صمیمیت،  یکرنگی و خلوص میبینی. هدف همه مشترک هست و اونم اقا امام حسین هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم ان‌شاءالله روزیتون بشه التماس دعا🥺

قربونت برم مرسییی عزیزم

محتاجبم ب دعا 

ان شالله بزودییی زود قسمت شما

اگر شرایط و هزینش دارید حتما بربد. بنظزم سختی راه نترسید .‌چون خداهواتونو دارع. و خود عشق ب امام حسین باعث میشه صبور بشی

توی این سفر خدا و ائمه هواتو دارن. مثل سفرای عادی نیست عزیزدلم. این سفر همچیش با عشقع.اصن خود عشق ب ...

راستش من هم همین عقیده رو دارم اما اطرافیان همش به مادرم اینطور میگن میترسم دلسردشون کنن

خداروسکررر😍تاپیک اخرم دوست داشتی بخون. بخدا منکه معجزع شد تونستم برم🥺

حتماا

دعا کن منم همه چی جور بشه. 🙂❤️

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
حسودی**َمیگم شما هم اطرافیانتون مثل مال من هستن یا حمایت میکنن؟

تاپیک اخر منو تونستی بخون. مال من همه مخالف بودن برم

حسودی**َمیگم شما هم اطرافیانتون مثل مال من هستن یا حمایت میکنن؟

مثل شما هستن ولی من اهمیت نمیدم

حتماادعا کن منم همه چی جور بشه. 🙂❤️

قربونت برم عزیزدلم

ان شالله بزودیییی قسمتتون بشع برید🥺

دوست داشتی تاپیک اخرم بخپن

راستش من هم همین عقیده رو دارم اما اطرافیان همش به مادرم اینطور میگن میترسم دلسردشون کنن

منِ آدمِ به شدت گرمایی

دلتنگ حتی گرمای کربلا شدم

این سفر سراسر عشق و معجزه هست..

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀