2777
2789
عنوان

رفیق کیه

86 بازدید | 14 پست

•رفیق کیه ؟!

●رفیق کسی هست که انتظاری از تو نداره

●دلت بهش خوشه 

●تو رو هیچ وقت قضاوت نمی کنه 

●صندوق اسرار زندگی تو هست

●در قبال ارتباطش هیچ توقعی نداشته باشه

●هر جای این دنیا که تو صداش کنی شصت تیری خودش رو می رسونه 

●هویت آدم رو می سازه 

●قطعا آرامش میده به آدم 

●قطعا سمت و سو میده به تفکر آدم

●بدون هیچ علتی و اجباری و منفعتی با این آدم به ما خوش می گذره 

●کنار آدم هایی بودن که هیچ حد و مرزی برای خودم بودن توش ندارم

●این ها قهر می کنن زود آشتی می کنن ، چون اون اساس و پایه درسته

●یه حساب پس اندازی هست ، که تو نیازی نداری ازش برداشت کنی ؛ ولی همیشه پره

●همه کار می کنن ، برای حال خوب اطرافیانشون ؛ حتی اگه از درون اصلا متلاشی باشن

●این ها گنجینه هایی هست که خیلی با ارزشن

●در نتیجه رفیق یک تکیه گاه ، سوای پدر و مادر ، والدین و خانواده ؛ منتها رفیق باب ، نه رفیق نااهل!

♡اگه غیر از این بود ، مطمئن باشید رفیقتون نیست و با هم رفیق نیستین :)♡

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

من کسی رو پیدا نکردم که اینجوری باشه چون اگه نشون نده.. همه ی مقدار حسودی دارن تو دلشون میخان پیشرفت کنی ولیی از خودشون بیشتر نه.. 

واقعن همه همینن عزیزم اینا همش تو رویاهاس

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

من کسی رو پیدا نکردم که اینجوری باشه چون اگه نشون نده.. همه ی مقدار حسودی دارن تو دلشون میخان پیشرفت ...

اگه بخوایم خیلی خوشبینانه نگاه کنیم ، افراد کمی هستن که این ویژگی ها رو داشته باشن ، ولی به این معنا نیست که چنین افرادی اصلا وجود نداشته باشن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیگه رفیق نیس رباته که برنامه ریزیش کردی رفیق اونه که پیس هم حااتون خوب باشه با همه کم و زیاد ها ...

نه اتفاقا عزیز دلم ، من سالهاست چنین رفیقایی رو در کنارم دارم و اصلا شبیه به اصطلاح رباتی که شما فرمودید نیستیم ، فقط سعی میکنیم خودمون باشیم بدون هیچ بدی و دورویی ، مثل تموم رفقا عشق و حالمون رو هم داریم 

اگه بخوایم خیلی خوشبینانه نگاه کنیم ، افراد کمی هستن که این ویژگی ها رو داشته باشن ، ولی به این معنا ...

ببین یکم به خودمون نگاه میکنم متوجه همه چیز میشیم🖖 

من مثلا آدمی نیسم که بقیه رو قضاوت کنم و نمیکنم چون همیشه میگم شاید دلیلی داشته بوده و همه رو خیلیییییی درک میکنم و همه باهام انس میگیرن 

ولیی خب خیلی بدی های دیگه هم مسلما دارم امامزاده که نیسم شاید یوقتا قضاوت کنم آدما رو😐😐 و بد پشیمون بشم 

کلن میگم ماها امامزاده نیسیم که این همه خوبی رو واقعی داشته باشیم 🖖

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین یکم به خودمون نگاه میکنم متوجه همه چیز میشیم🖖 من مثلا آدمی نیسم که بقیه رو قضاوت کنم و نمیکنم ...

فرمایش شما کاملا متینه ؛ ما نمیتونیم همه ی خوبی ها رو یکجا در خودمون داشته باشیم ، و همینطور نمیتونیم همه ی بدی ها رو هم در خودمون جای بدیم ، یکی از خصلت هایی که خدا به ما داده عقل هست و ما با عقلمون میتونیم این ویژگی ها رو کنترل کنیم ، ولی شاید یه جاهایی به قول شما از دستمون در بره و یه اشتباهی ازمون سر بزنه ، همونطور که توی پست اول گفتم ، رفیق های واقعی کسایی هستن که با هم قهر میکنن ، اما زود آشتی میکنن و با حرف زدن مشکلاتشون رو حل میکنن:)

فرمایش شما کاملا متینه ؛ ما نمیتونیم همه ی خوبی ها رو یکجا در خودمون داشته باشیم ، و همینطور نمیتونی ...

اره صدردصد همه روابطا اینجوریه 

راجبش حرف زده بشه خیلی خوبه.. ولی گاهی وقتا رفتار گویای همه چیزه :) نمیدونم واقعن خودم دیگه نمیتونم درکش کنم مدتیه حس میکنم همه شیشه خورده دارن

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین یکم به خودمون نگاه میکنم متوجه همه چیز میشیم🖖 من مثلا آدمی نیسم که بقیه رو قضاوت کنم و نمیکنم ...

عزیز دلم تاپیک آخرتون رو خوندم ، اگه خواستین ، من هستم که حرفاتون رو بشنوم ، شاید تونستم بهتون کمک کنم ، یا حداقل با شنیدن حرفاتون  دل خودتون آروم شد ؛ ولی یه چیزی رو بهتون بگم هیچوقت با رفیقاتون دردل نکنید ، حتی اگه تمام ویژگی های بالا رو داشت 

عزیز دلم تاپیک آخرتون رو خوندم ، اگه خواستین ، من هستم که حرفاتون رو بشنوم ، شاید تونستم بهتون کمک ک ...

مرسی دورت بگردم

اره بابا هیچوقت با کسی اونقدر راحت نبودم که مثلا راحت از ضعفام و.. بتونم بگم و منتظر این نباشم که بهم صدمه بزنه

نه اصلا هیچوقت به هیچکی نمیگم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اره صدردصد همه روابطا اینجوریه راجبش حرف زده بشه خیلی خوبه.. ولی گاهی وقتا رفتار گویای همه چیزه :) ن ...

سعی کنید این حس منفی رو از خودتون دور کنید ، همه ی آدما صدردصد خوب نیستن ، اما صدرصد هم نمیتونن به اون بدی که فکر میکنید هم باشن ، همه ی آدم ها هم خوبی دارن و هم بدی ؛ و این ماییم که کنترل میکنیم با چه کسی چه رفتاری رو داشته باشیم که در مقابل رفتار آنها چه به خودمون و دیگران آسیبی نرسونه 

مرسی دورت بگردماره بابا هیچوقت با کسی اونقدر راحت نبودم که مثلا راحت از ضعفام و.. بتونم بگم و منتظر ...

ولی بازم میگم من هستم ، و مجازی جایی نیست که کسی به راحتی بتونه به کسی ضربه بزنه ، اگه خواستی میتونیم حرف بزنیم